Hlavní obsah

Jak si vybrat seznamku?

Foto: Adobe Stock

Seznamování na internetu je nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak si najít životního partnera!Foto: Adobe Stock

Reklama

Chcete se seznámit, ale nevíte, na jakou seznamku se máte registrovat? Poradíme vám, jak si vybrat tu nejvhodnější seznamku pro vás.

Článek

Seznamování na internetu je už v dnešní době zcela běžnou záležitostí. Jsou zde zaregistrovány statisíce uživatelů, kteří někoho hledají. Základem úspěšného seznamování je vybrat si nejvhodnější a zároveň nejlepší seznamku pro vás.

Záměr seznamování

Nejprve si musíte uvědomit, s kým se chcete seznámit. Hledáte vážný vztah, nebo flirt a sex? Hledáte partnera opačného, nebo stejného pohlaví? Chcete se seznámit s uživatelem středního věku, nebo se seniorem? Dle toho si vybírejte seznamku. Správným výběrem seznamky se vaše šance na úspěšné seznámení zvyšují.

Srovnávače seznamek

Pokud nechcete vyzkoušet všechny seznamky na vlastní kůži, vyhledejte si na internetu srovnávače seznamek, které detailně hodnotí jednotlivé seznamky. Získáte tak snadno odpovědi na to, zda se za seznamování platí, kolik stojí členství, co vše je zapotřebí k registraci udělat, zda automaticky obnovují členství či jak složité je smazání profilu. Tady se opravdu pečlivě zaměřte na jednotlivé body, ať se pak nedivíte, když vám neférové seznamky strhnou z účtu tisícové částky bez vašeho vědomí.

Placené vs. neplacené členství

V další fázi se zaměřte na funkce, které seznamky nabízí. Na trhu najdete seznamky zdarma i placené. Rozdíl mezi nimi ale není jen v tom, kolik stojí prémiové členství. Rozdíl je také ve službách, které seznamky svým uživatelům nabízejí. Ty kvalitní nabízejí svým uživatelům také telefonickou nebo emailovou podporu.

Foto: Adobe Stock

Stačí pár kliků na počítači a můžete najít svoji osudovou lásku. Vyměňte jednou pro vždy samotu za život v páru!Foto: Adobe Stock

Přečtěte si recenze

Zúžili jste svůj výběr na pár vhodných kandidátů, ale stále se nemůžete rozhodnout, která seznamka je pro vás tou pravou? Projděte si recenzi seznamek v ČR. Kromě porovnávačů seznamek najdete na internetu i celou řadu uživatelských recenzí. Ty však berte s rezervou. Psát negativní recenze je mnohem snazší než ty pozitivní.

Pozor na lákavé nabídky

Některé seznamky lákají své uživatele na výhodné členství. Zde buďte obezřetní! Háček bývá často v tom, že následně dochází k automatickému prodlužování členství a strhávání plateb z účtu klienta. Registrací na tyto neférové seznamky s těmito praktikami souhlasíte.

Ověřte si sídlo společnosti

Než se na nějakou seznamku zaregistrujete, podívejte se na kontaktní údaje. Pokud se jedná o seznamku se sídlem v zahraničí, do registrace se raději vůbec nepouštějte. Jak zrušíte profil, když neumíte cizí jazyk a nemáte k dispozici žádný kontakt? Registrujte se tam, kde si můžete členství zrušit sami bez pomoci administrátorů. Tuto informaci si můžete snadno ověřit na porovnávači nejlepších seznamek.

Reklama

Načítám