Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Myslím na jiného, sex doma už si tolik neužívám

Foto: Profimedia

Doma všechno klape, máte milujícího manžela, a přesto myslíte na jiného? Tak to máte stejný problém jako čtenářka Dana. A náš chlap si o ní tedy nic moc pěkného nemyslí!Foto: Profimedia

Reklama

Čtenářka Dana je sice vdaná, poslední dobou se jí ale do snů dostal jeden mladší kamarád, na kterého stále myslí. Může to mít vliv na její sexuální život? Tak proto už nezažívá vyvrcholení? Takhle to vidí chlap!

Článek

Možná byste o čtenářce Daně, která se nám ozvala na e-mail jaktovidichlap@prozeny.cz, řekli, že je velmi šťastná. Vždyť s partnerem při milování pravidelně zažívala orgasmy! To všechno ale přestalo, když si jí začal všímat mladší chlap. Není s ním nevěrná, ale podvědomí s ní asi pěkně pracuje. Co na její příběh říká Josef Hausmann?

Čtenářka Dana: „Jsem spokojeně vdaná skoro 20 let. Je mi 44 a připadám si plná energie, s manželem jsme ani po letech na sex nezanevřeli a když děti odrostly, měli jsme na sebe zase víc času a chuti. Neměla jsem si na co stěžovat – muž je ohleduplný a nesobecký, naše milování časté a empatické a pro mě vždy končilo orgasmem. Až do nedávna, kdy mě tělo začalo podivně zrazovat…

Nedávno jsem se seznámila s přitažlivým mužem o 12 let mladším. Je bezstarostný bohém, atraktivní a energický, a já jím byla oslněná. Užívala jsem si jeho drobných pozorností a letmých svádivých doteků, a brzy se přistihla, že nejen vyhledávám jeho blízkost, ale myslím na něj i během dne. Bez záměru sblížit se s ním fyzicky – proč taky, kvalitního sexu mám doma ažaž – se mi začal vkrádat do snů a fantazií.

Pro domácí milování to byla zpočátku injekce živé vody – toužila jsem po sexu víc než jindy a manžel mě nepoznával – netušil, že mé chtění je zevnitř poháněno trošku zakázaným dopingem. Brzy jsem ale postřehla, že chtíč, který mě teď častěji hnal do manželovy náruče a poháněl k intenzívnímu a vynalézavějšímu milování, nebývá ukojen, že mi uniká vyvrcholení.

Stále častěji se stává, že s manželem teď nedosáhnu orgasmu, který byl předtím běžný a pravidelný. Jsem frustrovaná a zmatená... Třeba není možné milovat se s jedním a myslet při tom na druhého. Co bych podle vás měla dělat?“

Vážená paní Dano, ptáte se, co máte dělat. Nuže – nafackovat si. Za to, že děláte vola z hodného a milujícího manžela, který vás v ničem nezanedbával; za to, že když už ho (třeba jen v duchu) podvádíte, nedokážete to udržet na uzdě tak, aby nic nepoznal (a nebolelo ho to); za to, že jsouc citově nezralá, snažíte se zkombinovat tělesnou lásku k jednomu s citovou láskou k druhému; za to, že kdybyste nepřišla o orgasmus, nepřišlo by vám na celé situaci nic špatného a nic byste neřešila…

Muž, který se vrátí z nějakých „výbojů“, je nechá přede dveřmi domova. Ke své ženě je pak snad ještě pozornější než předtím. Vy svojí nevěrou (je jen otázka času, kdy dokonanou) musíte znesvětit i oltář manželství – postel. Slyším (nejen) vaše argumenty, že zamilovat se snad může každý, za to nikdo nemůže, každý má na to právo.

Pominu fakt, že osobní právo sahá jen potud, pokud se neomezují práva ostatních (v konkrétním případě omezujete právo manžela vést s vámi plnohodnotné manželství – i s vašimi orgasmy, pro něj jistě také žádoucími), a zabývejme se oním vzplanutím láskou, na které má „snad právo každý“.

Víte, ono to je od přírody (mezi citově vyzrálými lidmi) zařízeno tak, že se zamiluje jen ten, kdo má v srdci (prázdné) místo. Aby se tak řeklo – volnou kapacitu. Miliony jiných žen, které mají miliony lepších nabídek než to, co jim nabízí (mnohdy nemocný a impotentní) manžel, další láskou nevzplanou, protože jejich srdce jsou obsazená vztahem, který mají. V něm převládají společné zážitky, výchova dětí a všední starosti nad „velkou láskou“, kterou si už odbyli a přetavili ji v novou hodnotu.

U vás to tak není, vaše nitro se necítí vztahem k manželovi „zablokované“, vy v něm máte prostor (i chuť) na další alotria, která ovšem nedovedete (jako muži) konzumovat čistě tělesně, a tak vám to prolézá až na duši. To je pro každý vztah velmi zákeřné, možná zůstanete jednou sama. Tento poslední odstavec je mimochodem popisem jednoho z mnoha projevů citové nezralosti.

Vím, že se děti do vlastního vztahu zatahovat nemají. Ale jen jako myšlenkový experiment si představte, jak by vaše děti reagovaly, kdybyste se jim svěřila, že už tátu nemáte tak ráda, protože jste se zakoukala do 32letého floutka. Jako mámu by vás děti asi neudeřily, ale dlaň by je jistě svrběla.

Reklama

Načítám