Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Partner je mladší, ale o sex nestojí. Proč?

Foto: Profimedia

Proč se mladšímu partnerovi nechce do sexu? Na to se ptá Josefa Hausmanna naše čtenářka MarcelaFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marcela si našla mladšího přítele, ale milostný život? Končí u večerního tulení! Co za tím stojí? Proč si vzájemný sex doma neužívají častěji? Popsala svůj problém Josefu Hausmannovi. A takhle to vidí chlap!

Článek

Čtenářka Marcela se obrátila na našeho chlapa Josefa Hausmanna na e-mailu jaktovidichlap@prozeny.cz. Řeší problém. V posteli! Její partner totiž je sice výrazně mladší, ale milují se spolu tak jednou za měsíc, zbytek skončí u tulení, které jemu prý bohatě stačí. Co za tím stojí ve skutečnosti? Tady máte názor chlapa!

Čtenářka Marcela: „Mám partnera, který je o devět let mladší než já, je to muž, který mě po mnoha letech dokázal přivést k orgasmu, avšak už při našem seznámení, kdy je člověk zamilovaný až po uši, jsem cítila, že na mladého muže je touha po milování velmi jemná. Po mnoha letech v manželství, kdy na mě k milování byl činěn nátlak a mě to nebavilo, protože to můj první muž se mnou neuměl, jsem si ale stejně říkala, jak to je skvělé.

Můj muž je neskutečně přítulný, mazlivý, ale bohužel mu vzájemné přitulení, kdy mi položí hlavu na rameno, asi vystačí, protože to je prý velmi naplňující. Dnes to vypadá tak, že vše je v absolutním pořádku, kromě jeho touhy po milování. Pokud nevyvolám přání blízkosti já, tak se jen tulíme a tulíme, a tím také skončíme. Přitom při samotném milování, když na něj dojde, je vše v naprostém pořádku a skvělé, jenže 12 x do roka je tedy opravdu málo. Takže co doporučujete a jak to vidí chlap?“

Vážená paní, jestli to čtu správně, tak ten váš hřebeček, který už v romantické fázi vztahu měl „podezřele jemnou touhu po milování“ (jak kulantně řečeno!), vyšuměl skoro úplně.

Při provádění jeho výběru (takřečené kolaudaci chlapa) jste měla podezřelé okolnosti zvažovat důkladněji, a ne řídit se jen tím, co se vám hodilo do krámu, třeba že byl mladý a kudrnatý. Váš dotaz mi připomíná situaci, kdy si žena pořídí metalizovaný bourák s vynikající hudební aparaturou, kterému ovšem chybí kola a má vylágrovaný motor, a ptá se automechanika, co teda doporučuje. Předem ovšem dává najevo, že se jí bourák líbí a vyhodit ho nemíní…

Trvale se tulit jen pro vlastní tulení je patologické (viz také L. Kozderková: Techtle jsou logickou předehrou mechtlí), stejně jako vysedávat v autě, které nejezdí. Samozřejmě – nejedná-li se o lidi přestárlé nebo nemocné, u nichž je vzájemné mazlení požehnání Boží. Váš „muž“ ale zřejmě v tomto věku ještě není, takže tu něco neštymuje – zvlášť když dříve „fungoval“ jakž takž.

Kdyby měl milenku, asi byste si toho po nějaké době všimla, a navíc nevěrní muži bývají velmi pozornými milenci doma. V úvahu připadá produkt moderní doby zvaný „internetový onan“, jakých jsou dnes statisíce. Tito muži dávají přednost počítačové obrazovce před vlastní ženou, protože v jejich soukromém bilancování je záporná stránka virtuálního sexu (absence živého ženského těla) mnohonásobně převážena jeho výhodami: nekonečná rozmanitost zobrazovaných „milenek“ a sexuálních praktik.

Této domněnce by odpovídal i fakt, že u vás si „vybírá“ jen to, co z obrazovky vytěžit nemůže – něhu, hlazení a tulení. To, že se jednou za měsíc rozhoupe k „úplné“ akci, na věci nic nemění.

Takticky jste zamlčela svůj věk a své proporce, takže mi nahráváte na mou tradiční smeč: Neztloustla jste náhodou? Možná jste už nadváhu měla předtím, ale v tomto (patologickém) případě muže s o devět let starší ženou to možná nevadilo. Jistě totiž částečnou motivací pro jeho volbu byla touha po maminčině náruči a jeho chování to potvrzuje.

Kdyby byla správná moje první domněnka (o virtuálním sexu), řešení bude těžké. Směřovalo by k tomu, abyste se nějakým způsobem (možná přes vámi zmiňovaná „choulostivá videa“) propracovala ke spoluúčasti na těch jeho počítačových orgiích. To ale budete muset provést s nejvyšší taktností a ohleduplností. Pro něj je jistě jeho třináctá komnata velmi citlivým a zranitelným místem.

Kdyby byla správná ta „oidipovská“, musíte z jeho úhlu pohledu ze sebe shodit roli maminky a vpravit se do role milenky. Nezapomeňte, že pro mnohé mladé kluky je o devět let starší ženská už ve fázi, kdy sex nepotřebuje. Předvádějte mu (třeba autostimulací), že tomu tak není.

Třetím vysvětlením, podpořeným vaším konstatováním o pohodlí manželské postele, je, že je to prachsprostý lenoch a flink, který – aby měl svůj klídek – si našel starší ženskou. Kdoví, jestli vůbec chodí do práce.

Ani jedna z domnělých alternativ za moc nestojí. Co jste také čekala? Princové se přece neucházejí o postarší tety.

Reklama

Související témata:

Načítám