Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Zákeřné tahy milenek

Foto: isifa

Milenky umí i podle Josefa Hausmanna pěkně uškodit...Foto: isifa

Reklama

Ústřední nepřítelkyní milenky ženatého muže je, pochopitelně, manželka třímající jeho duši (i s peněženkou). A dělá proti ní zákeřné tahy!

Článek

Milenka zná nazpaměť výčet manželčiných špatných vlastností – vždyť je jimi neustále krmena zahýbajícím manželem, který ve svém hňupství cítí potřebu se ospravedlnit, proč musí chodit za jinou – co mu ta jeho všechno provádí nebo odmítá provádět, jak ho nechápe a podobně. Z minula víme, že přes tato všechna utrpení ji náš – konečně pravou lásku naleznuvší – milovník (prakticky) nikdy neopustí.

(Ilegální) milence logicky nezbývá, než (po žensku, tedy zákeřně) vést svůj boj za urvání zadaného chlapa směrem k rozbití pout, která ony dva manžele k

sobě vážou. Drží se přitom tří taktických (a proto nenápadných) strategií.

  1. Ráda a často (alespoň naoko teď, však ona po urvání chlapa také ochladne) vykonává praktiky (sexuální, sportovní, kulinářské, umělecké), kterým se manželka (jak dobře od chlapa ví) vyhýbá.
  2. Zákeřným způsobem zanechává po sobě stopy, které musí manželka objevit („zapomenutá“ kabelka v autě, upadlá náušnice v posteli, schválně nevyčištěný flek na spacím pytli, voňavky, rtěnky a vlasy na jeho těle či šatstvu, sms zprávy v době jeho předpokládané rodinné večeře, telefonáty s „nutným“ sdělením ve večerní době, kdy se on nachází zřejmě doma a tak dále).
  3. Uzurpuje mužův čas takovým způsobem, že se její existence musí provalit: vyžaduje, aby u ní chlap zůstal až do rána (aby se nemohl doma vymluvit, že byl v hospodě na kulečníku), povolává chlapa na pomoc s „neodkladnými“ záležitostmi (posun skříně, odvoz dítěte na tábor), aby se chlap musel doma vymlouvat, proč jde z práce tak pozdě… Vévodí tomu požadavek, aby s ní strávil (aspoň částečně) dovolenou.

Chlap ve snaze vykoupit se z „provinění“, že ještě neopustil ženu a děti a nepřeběhl k čekající milence, všechny tyhle nehoráznosti strpí, a je tedy jen otázkou času, kdy na něj něco praskne.

A přesně na tohle milenka, zaklínající se prohlášeními „držím ti, milý, palce, ať ta tvoje nic nepozná“, čeká.

Reklama

Související témata:

Načítám