Hlavní obsah

Jak udržet chleba déle čerstvý? Ve funkčním pytlíku Wrap Up

Foto: wrapup.cz

Funkční pytlík Wrap Up hořčicové barvy se vzoremFoto: wrapup.cz

Díky moderním textilním technologiím může být pytlík na chleba funkční stejně jako trička nebo bundy. A právě takový je funkční pytlík na pečivo Wrap Up, protože je vybavený speciální vnitřní textilií s nánosováním s protiplísňovou úpravou.

Článek

Látka se chová jako membrána, propouští vzduch, takže pečivo se nezapařuje jako v igelitu, ale zpomaluje únik vlhkosti, proto chleba vydrží déle čerstvý. Tím se funkční pytlík liší od běžných bavlněných nebo lněných obalů, ve kterých pečivo také dýchá, ale rychle okorá a tvrdne. Vnitřní textilie je atestována SZÚ pro styk s pečivem.

Foto: wrapup.cz

Speciální textilie všitá do pytlíku Wrap UpFoto: wrapup.cz

Co umí funkční pytlík na pečivo Wrap Up ?

  • Udržet pečivo déle čerstvé -
  • Nahradit jednorázové sáčky -
  • Vypadat krásně a elegantně -
  • Vystačit se snadnou údržbou -
Foto: wrapup.cz

Wrapáčci se šijí v několika velikostechFoto: wrapup.cz

Elegantní doplněk nejen do kuchyně

Pytlík wrapáček je tak kompromisem mezi utěrkou a igelitovým sáčkem a v kuchyni už pro něj nepotřebujete chlebníky. Naopak stane se hezkým doplňkem vaší kuchyně, vnější část pytlíku je bavlněná a můžete si vybrat z mnoha vzorů, od tradičních puntíků přes levandulové a modré vzory až po moderní hořčicové a starorůžové barvy nebo čistě režnou bavlnu. Wrapáčka můžete vzít s pečivem i na terasu při grilování, na chalupu, nebo s vámi pojede na dovolenou, kde si na kvalitním českém chlebu pochutnáte několik dnů, v horku u moře i za deště pod stanem.

Foto: wrapup.cz

Wrapáčci s modrým vzoremFoto: wrapup.cz

A vyrazit s ním můžete i na nákupy, v pekařství si do něj koupíte pečivo bez sáčku a budete úplně bezobalově trendy. Pokud nechcete kupovat chleba balený do igelitu a přitom si být v této době jisti nákupní hygienou, doporučujeme kupovat pečivo v pekařství, kde vám ho podá prodavač/ka přímo. Vy si jej pak můžete dát rovnou do funkčního pytlíku.

Foto: wrapup.cz

Kolekce do kuchyně s jemným šedým vzoremFoto: wrapup.cz

Snadná údržba

Wrapáčci jsou na údržbu jednodušší než běžné pytlíky. Vnitřní textilie je hladká, dá se lehce vytřepat od drobků, utřít od mouky čistým hadříkem nebo ubrouskem a není důvod k praní. Když se zašpiní bavlněná část, může se prát v pračce bez aviváže, ale stačí i přemáchnout v ruce.

Foto: wrapup.cz

Kamenná prodejna funkčních pytlíků na pečivo je ve Frýdku-Místku pod Zámeckým náměstímFoto: wrapup.cz

Český výrobek

Funkční pytlíky Wrap Up jsou českým výrobkem, užitný vzor vymyslely dvě sestry ve Frýdlantu nad Ostravicí a šijí je šikovné švadlenky i chráněné dílny na Moravě. Kromě funkčních pytlíků také vyrábí textilní ošatky na pečivo pro stolování a doplňky do kuchyně ve stejných vzorech, aby se daly vytvořit krásně sladěné kolekce.

Reklama

Načítám