Hlavní obsah

Jak ulovit chlapa?!

Foto: shutterstock.com

Nachystejte tu správnou návnaduFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uznávám, že ulovit chlapa může být pěkná honička. Ale jako chlap mohu říci: Nápodobně! Což o to, ulovit, ale zalovit tak umně, aby to bylo to „pravé ořechové“, a ještě pokud možno napořád! A tak jsem dostal nápad: Povídejme si o lovení, o úžasných úlovcích i prázdných sítích! Vyměňme si zkušenosti v naší nové rubrice!

Článek

Není nad sladká očekávání!

Na každou ženu (tedy tak si představuju, že si to tak ta žena představuje) někde čeká hezký, hodný, chytrý, pracovitý a ovšemže i bohatý partner. Muž překypující citlivostí (i přes svoji přiměřeně osvalenou postavu), partner nepromiskuitní, a tedy výrazně něžný pouze jednosměrně. Ten, který nezanedbává milostnou předehru, umí najít bod G, kupuje květiny a drobné i větší dárky včetně aut, jachet a nemovitostí. Ten, který má vždy pochopení pro bolení hlavy, nicméně je-li mu dopřáno, dokáže přivodit své ženě přesně tolik orgasmů, na kolik si právě pomyslí (ta žena).

Muži se pak až do té doby, než je sexuální pud ohne ke kompromisu, opájejí představou ženy, která je až neskutečně krásná, a přitom není hloupá. (cha) Té ženy, která se k jiným mužům chová zdrženlivě, zatímco s tím svým se z ní stává při překročení prahu ložnice neskutečná děvka s neumdlévajícím apetitem na orální sex. (chacha) Což ovšem neznamená, že když její milý nejeví o sex zájem (třeba i dlouhodobě) a tráví večery s kamarády u piva, zkrátka to neznamená, že vyvolená nebude využívat tento čas vařením svíčkové jako od maminky s nadýchanými domácími knedlíky. (chachacha) Proč? Inu proto, aby se pán tvorstva, zmožen pivem a náročnou konverzací, mohl správně posílit a jít si v klidu lehnout.

Foto: shutterstock.com

Muži chtějí milenku i kuchařku v jednomFoto: shutterstock.com

Je správné mít vysoké cíle!

„Ale to je všechno správně, ty vole!“ schválil mi tuto teorii můj kamarád, úspěšný podnikatel. „Musíš mít vysoký cíle! I ten bača si na noc vybere tu nejhezčí ovci ze stáda!“ Tedy jen tak mezi námi: on ten můj kamarád má už čtvrtou ženu a žádná z jeho krásných žen se ovci nepodobala. Jemu se to povídá o vysokých cílech, když má dva metry, přiměřeně osvalenou postavu, pár desítek milionů v bance, vystudovaná práva, umí najít bod G, kupuje květiny a drobné i větší dárky včetně aut, jachet a nemovitostí… A jeho krásná a moudrá čtvrtá žena mu vaří svíčkovou zcela v klídku, protože je bytostně přesvědčena, že je jeho ženou poslední. Prostě jsou oba nad věcí. Ale co my ostatní kluci a holky? Máme jít do kompromisů jen proto, že nám něco k té absolutní dokonalosti chybí, popřípadě přebývá?

Vědět, jak na to!

Buďte chytřejší než ostatní! Poučte se o tom, co se vám při vstupu na milostné pole povedlo, varujte před tím, co se nepovedlo. Prozraďte si lovecké finty a fígle, odtajněte zbraně, zasmějte se malérům! Pište nám své příběhy!

Zkrátka vítejte v nové rubrice Jak ulovit chlapa?!, a staňte se jejími spolutvůrkyněmi. Už se těšíme na vaše příspěvky, které napsal sám život!

Reklama

Načítám