Hlavní obsah

Jak vybírat dárky? Podle povahy!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snílek, pohodář nebo bohém. Každý je jiný a jiná jsou také vánoční přání. Díky originální nabídce na Bella Rose můžete pro každého vybrat to, co má rád – z oblasti módy, kosmetiky, i věcí do bytu.

Článek

Vánoce jsou výbornou příležitostí k darování luxusních věcí, které si lidé jen tak sami pro sebe během roku nedopřejí. Na mysli přitom nemáme jen šperky a hodinky, ale hlavně ty sladké dárky. Skvělou volbou bez ohledu na věk či povahu bude třeba mléčná čokoláda s vánočním kořením. Náš další výběr už jsme ale přizpůsobili konkrétním typům lidí, které mezi svými blízkými máte jistě i vy.

Dárky pro romantiky

Milují večeře při svíčkách, pastelové tóny a chumlání do deky při sledování romantické komedie. Splňte jim jejich romantické představy a dopřejte jim nadýchané polštářky, hrnečky se srdíčky, vonné svíčky nebo třeba jemný šperk.

Tipy na dárky pro romantiky

Dárky pro milovníky vaření

Krásné kuchyňské váhy v retro stylu, dekorativní mističky, ale také třeba hmoždíře nebo kvalitní dřevěná prkénka. Pro kulinářské nadšence je na Bella Rose opravdu radost vybírat. A pokud mají navíc smysl pro humor, můžete jim darovat třeba také vtipnou plechovou ceduli Kitchen Rules.

Tipy na dárky pro vášnivé kuchaře

Dárky pro pohodáře

Mají rádi klid a nohy v teple a hlavně žádný stres či spěch. I tahle varianta ale může mít styl a atmosféru. Dopřejte jim směs kvalitních čajů, kterou si vychutnají z hezkého hrnečku, zabalení do krásného pleteného plédu. Jejich pohoda pak nebude mít chybu.

Tipy na dárky pro pohodáře

Dárky pro děti

V dětských očích mají Vánoce nekonečně velké kouzlo. Splňte jim jejich sny o nových hračkách, které budou plné barev a zvířátkových motivů. Ty děti totiž milují ze všeho nejvíc. Obrovskou radost jim tedy určitě udělají také látková zvířátka a skřítci Maileg, ve kterých získají nové kamarády.

Tipy na dárky pro děti

Při vybírání dárků dejte stranou stres a jakýkoli tlak. Naopak si tyhle krásné chvilky patřičně vychutnejte v klidu a nejlépe s šálkem horkého čaje, kávy nebo třeba čokolády. A když budete mít chuť, přijďte si pro vánoční inspiraci k nám na Bella Rose, kde už vládne sváteční atmosféra.

Reklama

Související témata:

Načítám