Hlavní obsah

Jak vyzrát na visící bříško přes džíny?

Reklama

Také to znáte? Cvičíte, trápíte se ve fitku, hodiny běháte nebo odmakáte stovky leh-sedů a bříško stále nevzhledně visí a přepadá přes džíny? Řešení existuje. Paní Henrietu už tento problém netrápí.

Článek

„Ve čtyřiceti bylo mé bříško po 3 dětech naprosto zdevastované. Ačkoli žiji sportem, protože jsem školitelka tělesné výchovy, a pravidelně cvičím, bříško zůstávalo nečinně viset, i kdybych se přetrhla,“ vzpomíná Henrieta (40) z Trnavy.

Konzultace s lékařem Kliniky Yes Visage

Skoro kilo povislé kůže

Paní Henrietu potkal stejný osud jako mnoho dalších maminek. Po porodech zůstalo povolené břicho, povislá kůže, a především rozestoupené břišní svaly. „K povolenému bříšku s uvolněnou kožní řasou dochází často po porodu, ale také třeba po větší redukci váhy. Zde skutečně ani intenzivní cvičení nepomůže. Navíc s dalším úbytkem hmotnosti se povislost ještě zvýrazňuje. Řešením je plastika břicha neboli abdominoplastika. Tedy operační zákrok, jehož cílem je odstranění přebytečného tuku a kůže v oblasti bříška a podbřišku a zpevnění svaloviny břišní stěny. U paní Henriety jsme odstranili až 700 gramů přebytečné kůže,“ vysvětluje primář plastické chirurgie Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, PhD. „ Abdominoplastikulze také kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku,“ doplňuje lékař.

Henrieta po abdominoplastice na Klinice Yes Visage

Henrieta po abdominoplastice na Klinice Yes Visage

Henrieta po abdominoplastice na Klinice Yes Visage

„Jsem nadšená! V tento zázrak jsem už ani nedoufala. Vím, že mě má přítel rád takovou, jaká jsem. Ale jde o můj vlastní pocit. Nemuset se stydět mezi jeho mladšími přáteli nebo nahá při intimních chvílích, dělá mnoho. Stejně tak si mohu opět dovolit na koupališti dvoudílné plavky a po letech jsem oblékla dokonce i šaty. Zase se cítím jako ženská,“ pochvaluje si Henrieta.

Více o příběhu Henriety ve videu výše.

Henrieta po abdominoplastice na Klinice Yes Visage

Henrieta po abdominoplastice na Klinice Yes Visage

Může pomoci i liposukce

Často ale k vyřešení problematických partií vystačí pouze liposukce. A právě ta nejmodernější a nejšetrnější z nich – laserová liposukce SlimLipo – si do jisté míry umí díky dvojímu efektu poradit právě i s elasticitou pokožky. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy ani nerovnosti. Více na www.yesvisage.cz/cz/liposukce-slimlipo

Henrieta na kontrole po abdominoplastice na Klinice Yes Visage

Nová spokojená Henrieta

Proměna na klinice Yes Visage

Tip pro vás: O hubnutí a tvarování postavy je na Klinice Yes Visage velký zájem, neboť využívá moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné a bezpečné a zaručují přirozený výsledek bez zbytečných jizev a komplikací.

Klinika Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci přímo se specialisty včetně možnosti financování splátkami již od 500 Kč a s nulovým navýšením.

Reklama

Související témata:

Načítám