Hlavní obsah

Jak ženy poznají, že potkaly milence snů?

Foto: thinkstock

Někdy stačí zlomek vteřiny a vy víte, že je to ONFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milostná rozkoš, souznění, uspokojení, erotická nirvána. Tohle nejsou jenom slova! Některé ženy znají význam uvedených pojmů v praxi! Mají totiž milence svého života a poznaly to během vteřiny!

Článek

Jedni říkají, že existuje láska na první pohled. Do muže, do nových bot, do dortu se šlehačkou… Ale zamilovat se můžete i do sexu! S tím pravým, samozřejmě. Jak se takové přímo až osudové milostné propojení pozná? Zeptali jsme se osmi skutečných žen!

1. Jeden polibek (ne)stačí

„Trvalo mi asi tři měsíce, než jsem na to přišla,“ svěřuje se Nataša. „Jeden večer jsme si otevřeli vínko a mazlili se. Marek se snažil, abych se cítila skvěle, hladil mě, díval se mi do očí a vyloženě si to celé užíval. Došlo mi, že to takhle bylo od začátku. On je prostě požitkář. Miluje doteky, za ničím se nežene. Pro mne je to ten pravý,“ usmívá se Nataša.

2. Bez jiskry to nepůjde

„Chodili jsme spolu tři týdny a kamarádky mi říkaly, že tenhle chlap je nějaký moc dokonalý. Prý u něho bude něco špatně. Malý penis nebo sexuální lenost,“ vypráví Lenka s tím, že hezcí muži nejsou v posteli aktivní, protože prostě nemusí. „Kroužili jsme okolo sebe, mezi námi doslova létaly jiskry. Když došlo na první sex, naprosto mě šokoval! On snad věděl, co chci, ještě než jsem mu to dala najevo! A ta něha a vášeň! Doufala jsem v něco takového, a nemýlila se! Naštěstí,“ usmívá se Lenka.

Foto: thinkstock

Životní, osudový, ideální... prostě nejlepší milenec nemusí být nejlepší partner pro život!Foto: thinkstock

3. Vnímavost se naučit nedá!

„Buď to v muži je, nebo ne,“ nechává se slyšet Marcela, která za základ v sexu považuje schopnost vnímat. „Jestli potkáte milence, kterému na vás záleží, chce poznávat vaše tělo a vycítí tak, kdy toužíte po rychlém nebo něžném sexu, protože se prostě ve vás naučí číst, pak je to ten pravý! Já ho našla. A věděla jsem to o něm hned poprvé. Bohužel ve vztahu nám to neklapalo,“ krčí rameny Marcela.

4. Spontánnost? Tak jo!

„Dokonalý milenec je takový, který pro vás udělá něco, co žádného před ním nenapadlo,“ přemítá Kristýna. „Když mě Lukáš jednou vyzvedl z práce, netušila jsem, že pojedeme na výlet. Krásný hotel, masáže, hýčkání, milování, jeho osobní péče,“ usmívá se Kristýna, podle které si díky takovému odbočení ze stereotypu uvědomíte, co vlastně máte doma. Milence svého života!

5. Nejlepší barometr? Porovnání!

Pro Terezu znamenal zlomový okamžik rozhovor s kamarádkami. „Když si ženy okolo vás neustále stěžují, že ten jejich jednou usne brzy, pak zase pozdě, ve středu je cítit pivem, v pátek má sex odbytý za dvě minuty, začnete přemýšlet, jak jste na tom vy. Co zjistíte? Že tak špatné to zase není. Ten můj má svoje mouchy, ale v posteli se mi věnuje. A když se mu něco nelíbí, řekne to. Stejně já jemu. Věříme si,“ dodává Tereza.

Foto: thinkstock

Ženy jsou většinou šťastné s tím, pro koho jsou středobod vesmíruFoto: thinkstock

6. Za muže mluví činy

„Můj bývalý manžel všechno řešil a víc mluvil, než jednal. Nový partner sex pojal docela jinak! Dělal to, o čem si myslel, že mi dělá dobře, a pokud jsem mu dala najevo, že to příjemné není, zkusil něco jiného. A tohle já potřebuji! Víc akce,“ vypráví Pavlína.

7. Může za to osobnost

„Už jen mužská nátura napoví, jak s vámi v posteli bude zacházet. Sobec vždycky zůstane sobcem. Ale pro toho, pro kterého jste modlou, to neplatí,“ vypráví Renata. „Jeden takový mě oslovil, pozval na rande, a pak si mě i vzal. Máme skvělý vztah i sex. Proč asi? Protože si rozumíme. Od první chvíle,“ myslí si Renata.

8. „Stará škola“ neomrzí

„Nejskvělejší milenec je takový, kterému se chce s vámi být a ctí správné pořadí lásky. Předehra, milování, dohra,“ myslí si Klára. „To, jak mě před lety můj manžel Martin pohladil po tváři, políbil mě a ještě půl hodiny po sexu hladil po zádech a povídal si se mnou, patří k mým nejkrásnějším vzpomínkám. Škoda, že už to nikdy nemůže zopakovat,“ říká se slzami bolesti v očích mladá vdova. Její příběh vypovídá o tom, že i když najdete milence svého života, nikde není psáno, že ho musíte mít napořád.

A co vy, ještě stále hledáte, nebo s vámi sdílí postel milenec vašich snů?

Reklama

Související témata:

Načítám