Hlavní obsah

Jak zhubnout a jak to udělat rychle

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní sezona nám pomaličku končí a přichází energií nabité jaro – ideální období na hubnutí. Je lepší se držet osvědčených rad a tipů, které vás dovedou k vysněné postavě?

Článek

Nebo raději experimentovat a vyzkoušet všechno možné, abyste už nikdy nemuseli klást jednu z následujících otázek?

Jak na ploché bříško?

Snad nejproblémovější partií ženského těla je z hlediska nadváhy bříško. Nezáleží na tom, jestli vám bylo před pár dny 20 nebo 60 let. Žádná z vás se nechce ukazovat v šatech, pod kterými se rýsuje nějaká ta pneumatika, nebo v nádherných upnutých kalhotách, ze kterých ale po stranách přetékají faldíky. Ani nelichotivé pánské „pivní mozoly“ nejsou výrazně sexy.

Pokud chcete zhubnout, vybírejte vhodné potraviny s nízkým obsahem sacharidů, odpusťte si alkohol a doslazované nápoje a nezapomeňte na pravidelný pohyb. U bříška zvlášť platí, že 60 % úspěchu tvoří jídelníček!

Proteinová polévka KetoDiet zasytí A chutná.

Jak zhubnout do plavek?

Každoroční trhák bulvárních plátků a ženských časopisů, který se pravidelně objevuje od března až do června. Všechny poskytují univerzální recepty ženám a dívkám, které se v letních měsících chystají v plavkách okouzlovat své okolí. Přestaňte se ptát, jak rychle zhubnout do plavek, a vrhněte se do toho hned, jakmile vás napadne, že byste uvítaly výrazně menší rozměry. Zvolit můžete konvenční cestu úpravou jídelníčku, začněte chodit běhat nebo se pusťte třeba do proteinové diety.

KetoDiet proteinový nápoj Matcha Tea vás nabije energií

Jak zhubnout bez sportu?

Opravdu si myslíte, že je hubnutí bez pohybu vůbec možné? Pokud ano, měly byste se předem připravit na to, že se budete neustále omezovat a hlídat, počítat si velikost porce, které máte na talíři, a neustále samy sebe stresovat pomyšlením na to, abyste znovu opět nepřibraly. Když ale do svého běžného dne zařadíte pohybovou aktivitu, která vás bude bavit a která vám navíc umožní jíst čas od času jídla, o kterých se ani v nejmenším nedá tvrdit, že jsou dietní, budete se cítit mnohem lépe.

Proteinová polévka KetoDiet zasytí A chutná

Jak rychle zhubnout do svatebních šatů?

Říká se, že svatba je jen jednou za život. Nebo by to tak v ideálním případě mělo být. Když si navíc pořídíte svatební šaty za velké peníze ve vyhlášeném svatebním salonu, budete jistě chtít, abyste v nich i naprosto skvěle vypadala.

Odpusťte si tedy těsně před svatbou sladkosti, kterými byste chtěla odbourat nervozitu, zapomeňte na sladké nápoje pro uklidnění nervů a jděte si odpoledne raději zaběhat. A když bude nejhůř, proteinová dieta KetoDiet se vám může stát dobrým a rychlým pomocníkem.

Více se o proteinové (ketonové) dietě KetoDiet dozvíte na www.ketodiet.cz

Reklama

Související témata:

Načítám