Hlavní obsah

Jak zhubnout do plavek? Pomůže vám KetoDiet!

Reklama

Pomalu se blíží doba dovolených a slunění na pláži nebo u bazénu, proto je přirozené, že si stále častěji pokládáme otázku: „Jak mám do léta opravdu zhubnout?“ Proteinová dieta KetoDiet, jedna z nejoblíbenějších a nejúčinnějších diet, vám pomůže, abyste v plavkách vypadaly perfektně a cítily se dobře.

Článek

Proč právě proteinová dieta?

Proteinová (nebo také bílkovinná) dieta si svou celosvětovou popularitu získala především kvůli výraznému účinku a bezpečnosti a mezi její příznivce se řadí i známé osobnosti. Vždyť za jeden měsíc můžete shodit až 8 kg, samozřejmě v závislosti na počáteční váze.

Jak to funguje?

Základem proteinové diety je pravidelná konzumace instantních proteinových jídel 5x denně, snížení přísunu cukrů a dostatečný pitný režim. V průběhu dne navíc můžete jíst vybraná zeleninová jídla. V těle se tak navodí procesy, při kterých se přednostně spalují zásobní tuky (tomuto jevu se říká „ketóza“). Svalová hmota je navíc dodávanými bílkovinami ochráněna – zhubnete tedy opravdu jen to, co je potřeba – tuky.

Jednoduché, přirozené a naprosto funkční. Bez chemie. Pouze poskytnete svému tělu správné podmínky, a ono si pomůže samo.

Speciálně navržený hubnoucí plán KetoDiet je rozložený do tří etap

Hlad mít nebudete

Pocit hladu vymizí díky změnám metabolismu již po prvních 2–3 dnech. Vysvětlení této změny je opět celkem jednoduché.

Západní civilizace konzumuje neúměrně velké množství „rychlých“ cukrů – tedy potravin s vysokým glykemickým indexem (GI) – v bílém pečivu, slazených nápojích, krekrech, kukuřici, vařených bramborách, sušenkách atd. Ty sice rychle zasytí, ale stejně tak rychle po nich máme opět hlad, který obyčejně znovu zaháníme stravou obsahující především rychlé cukry. A tak pořád dokola. Tělo si zároveň nadbytečné kalorie ukládá do tukové tkáně.

Při ketogenní proteinové dietě KetoDiet se významným způsobem snižuje množství přijímaných cukrů (nejedná se o zastavení příjmu sacharidů, ale jeho zásadní snížení) a dojde vlastně k „napravení“ jednoho civilizačního neduhu. A protože je zdravý organismus schopen udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi sám, bez výkyvů, hlad se neobjevuje. Opět prosté a účinné, příroda si poradí sama.

Udržím si váhu?

Ano, díky KetoDiet se nemusíte jo-jo efektu příliš obávat. Celý dietní plán je rozložen do 3 kroků, které na sebe pozvolna navazují. Právě onen pozvolný přechod k běžné, racionální stravě je klíčový pro dlouhodobé udržení dosažené váhy.

V průběhu hubnutí vás rádi podpoří KetoDiet výživoví specialisté a jistě oceníte i speciální aplikaci WeightWatch, která umožní vám i výživovým specialistům sledovat průběh diety doslova každý den.

V cestě za štíhlou postavou do plavek, kterou vám bude každý závidět, už nic nestojí. A pokud se chcete inspirovat, určitě nakoukněte do KetoDiet Blogu. Najdete v něm spoustu zajímavých rad a tipů na účinné hubnutí.

Více informací najdete na www.ketodiet.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám