Hlavní obsah

Jaký přípravek vybrat pro léčbu akné?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ideálně myslíme na dlouhodobou léčbu a na léčivé přípravky, které lze používat pro udržovací léčbu.

Článek

Především je nutné si uvědomit, že na vzniku akné se podílejí také bakterie. Výskytem na pokožce krku, brady nebo dolní čelisti (tzv. U zóna) se akné u mladé ženy zpravidla liší od akné v pubertě (tzv. T zóna). Přirozeně, i v případě zralé ženy je první reakcí snaha zbavit se nevítaných pupínků. Ideálně však zároveň myslíme na dlouhodobou léčbu a na léčivé přípravky, které lze používat během celého roku pro udržovací léčbu. Prvním krokem je návštěva dermatologa, který posoudí stav vaší pleti a určí volbu konkrétního léčivého přípravku. Přípravkem, který ženu neomezuje ani během letních měsíců, je léčivý přípravek Skinoren krém. Výhodou je, že lze pobývat na slunci a – po konzultaci s dermatologem – lze ho kombinovat s další léčbou. Skinoren krém je ověřený léčivý přípravek, který účinně snižuje počet pupínků a proniká do všech vrstev kůže. Díky protizánětlivým účinkům a působením proti bakteriím léčí příčiny akné a pomáhá ke správné tvorbě a rohovatění kožních buněk, takže omezuje vznik nových pupínků. Skinoren krém je účinný jak v případech zánětlivých, tak nezánětlivých forem akné. Účinnou látkou, kterou léčivý přípravek Skinoren krém obsahuje, je kyselina azelaová. Léčivý přípravek Skinoren krém lze používat dlouhodobě. Jeho aplikace není náročná – na postižená místa ho nanášíme 2x denně, večer a ráno, po vyčištění pleti. Zkrátka, pokud neslevíte v trpělivosti, již po 4 týdnech každodenní aplikace můžete pozorovat výrazné zlepšení.

Léčivý přípravek Skinoren krém proniká všemi vrstvami pokožky a působí protizánětlivě. Aplikace neomezuje pobyt na slunci

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Skinoren krém je léčivý přípravek k vnějšímu použití, obsahuje léčivou látku kyselinu azelaovou.

Více informací na www.skinoren.cz

L.CZ.MKT.CC.06.2017.1093

Načítám