Hlavní obsah

Jana vyhrála proměnu dekoltu: Ten vypadá mladší a krásnější!

Foto: Thinkstock

Bezchybný dekolt by si přála každá žena, naštěstí dnes už se dá mnohé poupravit i ve vyšším věku (ilustrační foto)Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jana (50) je právnička a je zvyklá o sebe pečovat. Nebrání se ani estetickým zákrokům. Proto, když vyhrála omlazení dekoltu, neváhala přijet do Prahy až z Ostravy. Výsledek ale stál za to!

Článek

Jana je zaměstnaná v oblasti lidských zdrojů a to, jak vypadá, je pro ni i její práci důležité. Proto o sebe dbá a v minulosti si například nechala laserem odstranit žilky v obličeji. Poslední dobou ji ale trápila oblast dekoltu, který si přála omladit. A přesně tento estetický zákrok vyhrála!

Tohle podstoupila

Janě vadila drobná pigmentace způsobená především slunečním zářením a také několik kolmých vrásek v dekoltu. Na klinice Asklepion ale věděli, co s tím.

Jana podstoupila omlazení a odstranění pigmentových skvrn intenzivním pulzním světlem Ellipse Flex. S jeho pomocí se lze velmi dobře zbavit i takzvaných stařeckých skvrn v dekoltu či na rukou, navíc také dokonale sjednotí tón pleti.

Foto: Archiv

Svou nespokojenost s pigmentovými skvrnami a vráskami Jana nejdřív s odborníky zkonzultovalaFoto: Archiv

To ale nebylo vše, Janu čekalo ještě omlazení dekoltu kyselinou hyaluronovou aplikovanou přístrojem Vital Injector. Tento přístroj jako jediný na trhu využívá vakuum, a tak je ošetření minimálně bolestivé. Kyselina hyaluronová se při něm navíc dostane kontrolovaně a rovnoměrně přesně tam, kam má. Výsledek? Dokonale vyhlazená, hydratovaná a viditelně hebčí pokožka.

„Výhodou obou ošetření je, že se dají kombinovat při jediné návštěvě. Obě metody jsou vysoce účinné i samostatně, pokud je vhodně zkombinujeme, dosáhneme mnohem většího efektu,“ říká dermatoložka klinika Asklepion Kateřina Klauzová.

Foto: Archiv

Takhle vypadal Janin dekolt před zákrokemFoto: Archiv

Foto: Archiv

Před zákrokem bylo nutné nanést znecitlivující krémFoto: Archiv

A co dál?

Pro co nejlepší efekt je pak dobré pleť opravdu dobře hydratovat a také používat krémy s vysokým faktorem ochrany proti slunečnímu záření, aby se další stárnutí co nejvíce zpomalilo. V případě potřeby lze dekolt také omladit vlastní krevní plazmou, která se do pokožky aplikuje drobnými vpichy.

Foto: Archiv

Laser si poradil s pigmentovými skvrnamiFoto: Archiv

Foto: Archiv

Nanášení laserové gelové maskyFoto: Archiv

Foto: Archiv

Díky tomuto přístroji je aplikace kyseliny hyaluronové v podstatě bezbolestnáFoto: Archiv

Každopádně Jana je v tuto chvíli naprosto spokojená a výletu z Ostravy do Prahy rozhodně nelituje. Nejen, že tu zkrásněla, ještě se tu sešla se svým synem a přítelem.

Foto: Archiv

A tohle je výsledek. Dokonale hladký dekolt bez jediné chybičkyFoto: Archiv

Co tomu říkáte? Pomohl Janě zákrok?

Reklama

Načítám