Hlavní obsah

Jarní proměna? Zkuste odhalená ramena

Foto: PackWay s.r.o.

Jak být svůdná a přitom neukázat příliš? Odhalte ramena!Foto: PackWay s.r.o.

Jaro a teplé slunečné počasí znamenají jediné. Je nejvyšší čas odhalit ramena! Víte, jak na to?

Článek

Kdy jindy jít se svou kůží na trh než v jarních a letních měsících? Nejenže se vám v horkých dnech uleví, ale navíc jsou odhalená ramena ohromně sexy. Zároveň ale tento trend nepůsobí přespříliš vyzývavě. Naopak, je velmi elegantní a podtrhne vaši ženskost, ať je vám 30, nebo třeba 60. Stačí jen dodržovat pár důležitých zásad.

Foto: PackWay s.r.o.

Holá ramena lemovaná romantickou krajkou podtrhnou vaši ženskostFoto: PackWay s.r.o.

Zaměřte se na střih

Při výběru toho pravého kousku pro vás myslete na to, že ne všechny střihy jsou vhodné. Máte-li úzká ramena a široké boky, bude vám slušet vzdušnější halenka, která vám vytvoří opticky souměrnou postavu. Bez obav sáhněte třeba i po šatech s lodičkovým výstřihem a zajímavou krajkou. Pokud máte postavu tvaru přesýpacích hodin s výrazným pasem, vsaďte na obepnutý kousek, který si s vašimi křivkami bude rozumět.

Máte malá prsa? Tuto starost hoďte rychle za hlavu a oblékněte si šaty s volány. Dodají vám na svůdnosti a i vy sama se hned budete cítit sebejistěji. Velkému poprsí bude naopak lichotit jednoduchá halenka s detaily v dolní části nebo na rukávech. Ty totiž od bujného dekoltu šikovně odvedou pozornost.

Foto: PackWay s.r.o.

I ženy plnějších tvarů si mohou odhalená ramena dovolitFoto: PackWay s.r.o.

Správný materiál dokáže divy

Než si pořídíte top nebo šaty se spadlými rameny, zkontrolujte nejdříve, z jaké látky je konkrétní kousek vyrobený. Ideální jsou lehké a jemné splývavé. Naprostým tabu jsou naopak tvrdé a nepoddajné materiály, které vám zbytečně přidají na objemu. Pyšníte se postavou snů? Pak se nebojte vyzkoušet model s žabičkováním. Letní topy s žabičkovaným výstřihem vypadají zkrátka božsky, a navíc jsou žhavým trendem letošní sezony.

Foto: PackWay s.r.o.

Boho styl a odhalená ramena… Dokonalá kombinaceFoto: PackWay s.r.o.

Výstřih? Ano, ale…

Nosíte-li s oblibou výstřihy, nemusíte se jich vzdávat ani v případě halenek a šatů s odhalenými rameny. Myslete ale na to, že příliš hluboký výstřih v kombinaci se spadlými rameny není příliš lichotivý a působí spíš vulgárně. Ideální tak je sáhnout jen po menším výstřihu. A pokud s oblibou nosíte originální kousky, oblékněte třeba neotřelé šaty v boho stylu, které mají místo výstřihu v dekoltu rafinovaný průstřih. Ten je decentní, a přitom velmi smyslný.

Nezapomínejte, že nezáleží na tom, jaké trendy diktuje svět módy. Důležité je, abyste se v šatech či topu s odhalenými rameny cítily dobře a pohodlně. V tu chvíli vám to bude opravdu slušet.

Reklama

Načítám