Hlavní obsah

Jarní úklid organismu – detox, obnova, energie

Foto: Bezvazdraví

Začněte s detoxem ještě dnes. Právě teď je pro něj ta nejvhodnější chvíle. Díky tomu nastartujete metabolismusFoto: Bezvazdraví

Jaro je synonymem pro nový začátek. Příroda se pomalu probouzí k životu, stejně tak i náš organismus. Je to ta nejlepší chvíle pro detoxikaci a očistu celého těla i mysli. Co budete potřebovat? A jak správně detoxikovat?

Článek

Detoxikace organismu je pro člověka zcela přirozený proces. Od nepaměti právě na jaře lidé jedí více čerstvých potravin, zelených klíčků či mladých rostlinek. Tedy až na poslední desetiletí. To máme tyto potraviny k dispozici neustále, přitom po nich saháme stále méně.

Proto nastartujte pořádnou detoxikační kúru s vynikajícími detox kašemi. Špenát a mladý ječmen, červená řepa a jablko, ostropestřec a carob, rakytník a matcha. Každý si najde tu svou, se kterou pořádně nastartuje imunitu, metabolismus a detoxikaci celého těla. A navíc v dubnu s 10% slevou.

Foto: Bezvazdraví

Bezva müsliFoto: Bezvazdraví

Naberte spoustu sil

Jenže detox není všespásný. Je potřeba k tomu doplnit i pravidelný pohyb a budování svalové hmoty. K tomu zase skvěle poslouží směs na proteinový chléb.

Příprava takového chleba je až směšně jednoduchá. Nepotřebujete nic víc než jednu mísu, trošku vody a formu vystlanou pečicím papírem. Díky tomuto chlebu dopřejete svému tělu dostatek stavební hmoty, ze které vzniknou sexy svaly.

Foto: Bezvazdraví

Výborný proteinový chlébFoto: Bezvazdraví

Energie na celý den

Důležitou součástí detoxikační i hubnoucí kúry jsou také snídaně. Ne nadarmo se říká, že snídaně je základem každého dne. Jenže ruku na srdce - kdy naposledy jste si dopřáli plnohodnotnou snídani s dostatkem vlákniny, komplexních sacharidů a minerálů?!

Napravte to právě teď. Skvělou volbou jsou jednoduché směsi müsli, které můžete jednoduše doplnit mlékem, jogurtem nebo čerstvým ovocem. Nic jednoduššího snad ani neexistuje. Zdravou snídani tak vykouzlíte během několika sekund.

Foto: Bezvazdraví

Čokoládová granolaFoto: Bezvazdraví

Pro zdravý a spokojený život

Bezva zdravé müsli, bezva chutné kaše, sušené ovoce, oříšky, luštěniny, obiloviny, těstoviny, zkrátka zdravé potraviny, které ke spokojenému životu patří, najdete na www.bezva-zdravi.cz. Navíc pouze v dubnu zde najdete 10 % slevu na všechny výborné kaše.

Nakopněte začátek letošního jara a začněte plnit svá novoroční předsevzetí o zdravějším životním stylu. Vše najdete krásně na jednom místě. Navíc bez éček – čerstvé, křupavé, ručně namíchané a vždy pečlivě vybrané čerstvé suroviny od prověřených dodavatelů.

Reklama

Načítám