Hlavní obsah

Jarní úklid s profesionálem

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ač je běžný úklid domácnosti každodenní banalitou, na pořádné jarní gruntování se vyplatí mít profesionála – Savo Plus Gel!

Článek

Jestliže se chystáte na pořádný jarní úklid, je dobré vzít si k srdci několik rad, které vaši práci usnadní. Nezapomínejte, že úklid musí mít svou logiku a práce by měla být systematická. Zásadní pravidlo úklidu je: „Postupujte seshora dolů“. Svou roli hraje i výběr čisticích prostředků. Pokud vsadíte na tradiční značky, nemůžete šlápnout vedle. S takovými pomocníky bude výsledek perfektní a práce vám půjde od ruky.

Pro naprostou čistotu a dezinfekci vašeho domova je vhodným pomocníkem novinka Savo Plus Gel. Účinnou složkou je aktivní chlór, který při styku s nečistotami uvolňuje aktivní kyslík a dezinfikuje potřebná místa. Savo Plus Gel zničí 99,9 % bakterií a zárodků všech zdraví nebezpečných mikroorganizmů. Poradí si nejen se zašlými skvrnami od mýdla či šamponu na vaně nebo umyvadle, ale je vhodný také na odstranění nečistot z podlahových kachliček či k vybílení spár mezi dlaždičkami. Přípravek Savo Plus Gel nepůsobí pouze na dezinfekci toalet, ale i při odstranění nežádoucího zápachu z toalety a odpadů. Jeho benefitem je vyšší viskozita, díky které gel stéká pomaleji, a účinně tak působí na dezinfekci požadovaných míst.

Dvě důležitá pravidla na závěr:

  • nebojte se zapojovat do jarního úklidu své nejbližší
  • díky důkladnému pravidelnému úklidu bude jarní úklid hračka

Při koupi produktu můžete volit mezi dvěma osvěžujícími vůněmi – Savo Plus Gel Eucalyptus a Savo Plus Gel Atlantic. Získat ho můžete v běžné obchodní síti za doporučenou cenu 49,90 Kč / 750 ml. Více na www.savo.eu

Reklama

Související témata:

Načítám