Hlavní obsah

Je čas na magické rituály krásy. Objevte účinky kozího mléka

Foto: VARIUM, a.s.

Foto: VARIUM, a.s.

Suché a mrazivé počasí dává naší pokožce pěkně zabrat. Už staří Egypťané ale věděli, jak ji uchovat zářivě rozjasněnou a mimořádně jemnou.

Článek

Blahodárné účinky kozího mléka jsou známé po staletí. Královna Kleopatra, která okouzlila římské císaře, ho používala k rituální zkrášlovací koupeli. Pro obsah vzácných minerálů a vitaminů je i dnes považováno za elixír mládí a dlouhověkosti. Právě skvělé hydratační a regenerační účinky kozího mléka na pokožku i vlasy v sobě dokonale kombinuje kosmetika Ziaja kozí mléko.

Foto: VARIUM, a.s.

Neváhejte se o svou pokožku starat ve dne i v noci s denním a nočním krémem kozí mlékoFoto: VARIUM, a.s.

Jak na pleťový restart

Máte suchou a citlivou pleť náchylnou k tvorbě vrásek? Dopřejte jí pořádnou dávku hydratační a zklidňující péče řady kozí mléko Ziaja. Bez dokonale připravené pleti nemá správný efekt ani složité líčení. Přírodní tuky obsažené v kozím mléce výrazně zlepšují zvlhčení pokožky a brání vzniku vrásek. Bohatý obsah výživných látek snadno proniká do hlubších vrstev, vyživuje a zlepšuje vzhled kůže.

Foto: VARIUM, a.s.

Oční krém kozí mléko zamezí vzniku jemných vrásekFoto: VARIUM, a.s.

Správně opečovávaná pleť je jemná a sexy!

Neváhejte se o svou pokožku starat ve dne i v noci, poděkuje vám krásným a zdravým vzhledem. Bohatá krémová emulze denní krém kozí mléko doplní pleti potřebnou vlhkost a je vhodná i pod make-up stejně jako koncentrovaný denní krém SPF 20 poskytující ochranu před slunečními paprsky. Noční práci hravě zvládne regenerační receptura výživného nočního krému s vitaminem E.

Nezapomínejte chránit jemnou pleť okolo očí očním krémem kozí mléko, který zamezí vzniku jemných vrásek. Zejména v zimě je nutnost přibalit do kabelky také krém na ruce. Vysušené pokožce rukou poskytne okamžitou úlevu a zároveň posiluje a chrání nehty.

Foto: VARIUM, a.s.

Dopřejte pokožce regeneraci s tělovými produkty Ziaja kozí mlékoFoto: VARIUM, a.s.

Zavlažujte důkladně i po koupeli

Dopřejte si ve sprše pořádné potěšení z relaxace s tělovými produkty Ziaja kozí mléko. Bohatá pěna krémového sprchového mýdla vás důkladně očistí a poté se už můžete zahalit do smyslné a jemné vůně tělového mléka. Potřebuje vaše pokožka opravdu intenzívní výživu a vyhlazení? Řešením je hutná a bohatá konzistence tělového másla kozí mléko s obsahem prospěšných omega 3 a 6 mastných kyselin.

Trápí vás, že jsou vaše vlasy matné, suché a poničené častým barvením? Šampon kozí mléko a kondicionér je zregeneruje a vrátí jim zdravý lesk. Pro silnější účinek naneste masku na vlasy. Intenzivně působí díky vysoké koncentraci účinných látek, aniž by vlasy zatěžovala.

Foto: VARIUM, a.s.

Trápí vás, že jsou vaše vlasy matné, suché nebo poničené?Foto: VARIUM, a.s.

Nechte na sebe působit všechny blahodárné složky přírodního původu v kosmetice Ziaja kozí mléko a budete se cítit jako moderní Kleopatra!

facebook.com/Ziaja             

Instagram.com/Ziaja                             

Reklama

Načítám