Hlavní obsah

Je krásné být sám sebou vždy a všude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Být hubená jako Kate Moss, být tak vysoká jako Adriana Sklenaříková a nebo sexy jako George Clooney…“ Koho by alespoň jednou podobné myšlenky nenapadly. Proč ale zbytečně kopírovat módní ikony?

Článek

Proč se zbytečně stylizovat do módních ikon a chtít je kopírovat?

Vždyť ve světě, kde můžete být kýmkoli, je krásné být sami sebou… A k tomu, abyste našli přesně svůj styl a ke každé příležitosti si na sebe oblékli to, v čem se budete cítit dobře, je tady Vivantis. Inspiruje vás, co si koupit na sebe, abyste se v tom cítili sami sebou.

Pravidelná dávka inspirace

Vivantis.cz se mění. Odteď vás čeká pravidelná dávka inspirace v podobě nových, originálních stylů, příležitostí a Fashion stories, ve kterých uvidíte všechny kousky na sebe z Vivantisu v akci. Každý týden se můžete těšit na novou várku outfitů, které jsou vybírány tak, abyste se v nich cítili dobře a uvolněně. Žádný módní diktát, jen inspirace.

Najděte svůj styl

Najděte svůj styl

Každý máme spoustu životních rolí, do kterých se denně převlékáme. Business lady je zároveň správnou mámou, manažer může být vášnivým cestovatelem, elegantní učitel je zároveň party boy, který nesmí chybět na žádném večírku, manažerka hardcorové kapely ve volném čase dělá pole dance. A abyste byli v každé své roli zároveň ve své kůži, je zde pro vás inspirace v podobě módních stylů.

Pro každou příležitost od hlavy až k patě...

Pro každou příležitost

Do práce, na večírek nebo do baru, do parku s přáteli, zaběhat si nebo vyrazit k vodě nachytat bronz nebo na promoci? Náš život je plný příležitostí a na Vivantis.cz vám pomohou, abyste si každou z nich mohli maximálně užít v padnoucích kouscích na sebe. Pro každou příležitost se obléknete od hlavy až k patě na jednom místě a doplníte outfit také módními doplňky, kosmetikou a parfémy.

Fashion stories – inspirujte se módními příběhy

Inspirujte se módními příběhy

Na Vivantis.cz najdete oblečení nafocené na lidech, jako jste vy. Abyste jej viděli v akci a na skutečných lidech, najdete zde každé 2–3 týdny novou Fashion story s jedním z vás. V prvních Fashion stories najdete lidi z Vivantisu, kteří stojí za celým projektem. Nahlédnete tak pod pokličku české firmy a zjistíte, jací jsou lidé v pozadí tohoto e-shopu s kousky na sebe, když jsou sami sebou. Protože ve světě, kde můžete být kýmkoli, je krásné #bytsamsebou.

Načítám