Hlavní obsah

Je opravdu kaviárová kosmetika takový zázrak?

Reklama

Odedávna je kaviár symbolem luxusu především v kulinářství a nově slaví obrovský úspěch i v kosmetice. Ve světe je dnes kaviárová kosmetika vnímána jako jedna z nejluxusnějších a zákaznice jsou za ni ochotny utratit tisícové částky. Proč?

Článek

Kaviár jako mateřské mléko ryb

Celých 21 dní před vykulením (odborný výraz pro vylíhnutí) se plůdek jesetera či lososa živí kaviárem. Ten tedy musí obsahovat velmi mnoho výživných látek. Kaviár je 100% přírodní, komplexně působící látka, která dokáže právě i v kosmetice mnohonásobně převýšit účinky ostatních běžně využívaných látek. Nemusíte se ale bát, že by kvůli využití v kosmetice jeseter nějak trpěl. Ryby mají jiný typ rozmnožování, vypustí kaviár přímo do vody, část se použije na další množení a ze zbytku, který je mechanicky poškozen a není možné ho dále využít, se vyrábí kaviárový extrakt.

Je kaviár v kosmetice opravdu takový zázrak?

Kaviár dokáže předat pleti maximum ze svého bohatství. Je doslova nabitý vitaminy, aminokyselinami, proteiny. Aminokyseliny odpovídají za správný vývoj kožních buněk a hydrataci pokožky. Minerály, jako jsou sodík, draslík, fosfor, hořčík a vápník, mají zpevňující účinek. Mastné kyseliny obsažené v kaviáru ovlivňují minimální ztrátu vody, aby pleť zůstala dlouho svěží a mladá. Významné u kaviáru jsou také vitaminy A a D. Ty jsou hlavním prostředkem na likvidaci vrásek, mají výrazný regenerační účinek a působí proti účinkům volných radikálů.

Ryor vyrábí kaviárovou kosmetiku za dostupné ceny

Kde kaviárovou kosmetiku pořídit

Kaviárovou kosmetiku můžete kupovat za tisícové částky, anebo se také rozhodnout pro levnější, ale přitom velmi kvalitní variantu. Bývá totiž zvykem, že kaviárové výrobky jsou kvůli jejich exkluzivitě předražovány. U nás můžete sehnat kaviárovou kosmetiku i za „normální“ ceny, například od české kosmetické firmy RYOR, která vyrábí rovnou 5 výrobků s kaviárem:

  • Denní krém s kaviárem, 50 ml – 320 Kč
  • Noční krém s kaviárem, 50 ml – 320 Kč
  • Oční krém s kaviárem, 50 ml – 320 Kč
  • Anti-aging maska s kaviárem, 50 ml – 340 Kč
  • Sérum s kaviárem, 30 ml – 300 Kč

„Kaviárový extrakt dovážíme přímo z Francie, jedná se o nejkvalitnější typ kaviáru – z Vyzy velké, což je největší druh jesetera,“ odpovídá zakladatelka firmy RYOR ing. Eva Štěpánková a dodává: „Když jsme se rozhodovali, jestli kaviárovou kosmetiku vyrábět, důležité pro nás byly dvě zásady, ta první byla, že cena musí být přijatelná pro běžnou českou ženu, a druhá, že se nesmí v žádném případě snižovat kvalita kvůli ceně. Obojí se nám podařilo dodržet a víme to i z reakcí našich zákaznic na našich bezplatných kosmetických poradnách“.

Přípravky s kaviárem můžete koupit i v limitovaném vánočním balení

Vánoční tip!

Česká přírodní kosmetická firma RYOR připravila na Vánoce limitovanou edici přípravků s kaviárem ve vánočním balení. Cena zůstává přitom stejná jako u přípravků bez balení. S kaviárovou kosmetikou pod vánočním stromečkem určitě uspějete ;-)

Více na www.ryor.cz

Reklama

Související témata:

Načítám