Hlavní obsah

Jednoduchý trik, jak z nehtů odstranit třpytkový lak!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při vánočních a silvestrovských oslavách si vaše ruce vyloženě žádají třpytivou manikúru. Taky vám pak ale z nehtů nejdou třpytky odstranit a vypotřebujete na to půl odlakovače? Máme pro vás fígl, jak na to!

Článek

Zlaté, stříbrné, různobarevné blýskavé laky na nehty jsou dokonalým trendy doplňkem vašich nehtů na každou party. Dokud jste u lakování, je vše v pořádku. Jakmile ale po vydařeném večírku chcete svůj oblíbený lak sundat, zábava už poněkud drhne, a to doslova. Při odlakování třpytek z nehtů obvykle spotřebujete nekonečné množství vatových tamponků a o odlakovači nemluvě. Proto jsme si pro vás připravili malou vychytávku, jak si nehty v pohodě a hlavně rychle odlakovat. Sledujte naše video!

Další skvělý trik na odlakování vašich nehtů? Zkuste si podle nás vyrobit houbičkový odlakovač. A když už mluvíme o zbavování se barviček Víte, jaké odstíny laků frčí letos na podzim?

Reklama

Načítám