Hlavní obsah

Jemný a hřejivý mikroplyš si v zimě zamilujete

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Reklama

Mikroplyš na podzim jako když najdete. Že tento materiál neznáte? Pak si přečtěte následující řádky.

Článek

Zima je před námi, a tak se mnoho z nás bude potýkat s nepříjemnými pocity chladu. To bohužel není dobrá zpráva pro věčné zimomřivce, kteří se těmto peripetiím zcela oprávněně vyhýbají. Pokud k nim patříte i vy, není nutné zoufat. Existuje mnoho způsobů, jak si pocit tepla dopřát. Jedním z nich je mikroplyš, se kterým se setkáte především v oblasti lůžkovin.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš MIRIAM - šedáFoto: Violet Moon

Nekonečně hřejivé povlečení

Vzpomínáte na heboučké kožíšky plyšových hraček, se kterými mnozí z nás uléhali jako děti? Podobný povrch má mikroplyš. Tento materiál se vyrábí z umělých vláken, je hodně hřejivý a jeho údržba není nijak složitá. Rychle totiž schne a nemusí se žehlit. Klady mikroplyšového povlečení  oceníte zejména v zimním období. Navíc jej seženete jak v prodloužené, tak francouzské verzi. Samozřejmostí existuje široký výběr designů a barev.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš NAOMI - hnědáFoto: Violet Moon

Bez prostěradla to nepůjde

Své zimní lůžko dovedete k dokonalosti, pokud si k povlečení pořídíte také mikroplyšové prostěradlo, které obchody nabízí ve standardních i atypických velikostech. Ložní set lze doplnit také o hřejivou luxusní deku, která se rovněž vyrábí z mikroplyše a dá se použít také jako přehoz přes postel.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš JORGA - černáFoto: Violet Moon

Nakupujte zásadně u odborníků

Ložní prádlo dnes nabízí mnoho obchodníků i supermarketů. Pokud si ale chcete být jisti jeho kvalitou, nakupujte ve specializovaných obchodech. Odborníkem na slovo vzatým je internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde kromě bohaté nabídky lůžkovin seženete také další praktické vybavení do domácnosti. To vše za velmi výhodné ceny.

Reklama

Načítám