Hlavní obsah

Kabelky: najděte si tu pravou na podzim

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak prázdný by byl život bez kabelky? Prázdnější o peněženku, klíče, parfém, rtěnku, kapesníčky, deštník. Život bez kabelky, do které netřeba hubnout ani přibírat, si my, ženy, neumíme představit.

Článek

Krásné slunné dny sice končí, ale na každém konci je také začátek něčeho nového. Čekají vás nádherně zbarvené listy, kulaté spadané kaštany a snad také babí léto, které vám dovolí načerpat energii z přírody.

Rána už budou chladná a občas vás zaskočí také déšť a nevlídné počasí. Pojďte si tedy zpříjemnit toto období novou kabelkou, která vás bude těšit při cestě do práce, s obdivem ji budete pozorovat v odrazu výlohy při toulkách městem nebo ji přehodíte přes tělo při víkendových výletech.

Odhalte kolekci kabelek pečlivě vybranou tak, aby každý váš podzimní den byl malou oslavou lepšího a krásnějšího života. Matná klasika, lakované povrchy, kožíšky a kožešiny, textilie, řetízky a ozdobné prvky. To vše najdete v nové kolekci plné kontrastů.

Poznejte tajemství Baťa kolekce a vkročte rovnýma nohama do nového začátku.

Psaníčka

S podzimem začíná divadelní sezona, která se s přelomem roku přehoupne do společenských večírků a plesů. Doplňte svůj outfit stylovým psaníčkem, a podtrhněte tak svou eleganci.

Stylové psaníčko z nové kolekce kabelek od Bati

Kabelky do ruky

Kompaktní tvar a krátká ucha, to je základní vlastnost kabelek padnoucích do ruky. Sáhněte po nich, když vyrážíte na kávu s kamarádkou nebo jen tak na procházku městem.

Kabelka do ruky z nové kolekce od Bati

Velké kabelky

Moderní žena toho musí během dne stihnout opravdu hodně – přinést si oběd do práce, v polední pauze skočit na menší nákup a po práci vyměnit baleríny za lodičky a vyrazit na drink s kamarádkou. Všechno zachrání velká kabelka, díky které proplujete celým dnem jako pravá dáma!

Velká kabelka z nové kolekce od Bati

Kožené kabelky

Dáváte přednost kůži s její nezaměnitelnou vůní a jedinečnou strukturou? Nahlédněte do nové kolekce Baťa a vyberte si tu pravou pro Váš styl. Kožená kabelka je jako šperk, který může ve Vaší skříni přetrvat mnoho let, a postupem času se z ní stane vintage kousek s vlastním příběhem.

Reklama

Související témata:

Načítám