Hlavní obsah

Kachní prsa na červeném víně

Hodnocení:
(5)
Foto: Archiv redakce
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
20 minut
Náročnost
nízká

Z vůně křehkých a šťavnatých kachních prsíček se vám budou sbíhat sliny.

Ingredience pro:
4 porce
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky provensálského koření
  • 400 g kachních prsou
  • 1/2 hrnku červeného vína
  • 1/2 lžičky pepře bílého mletého
Článek

Postup

Krok 1: Z oleje, vína (může být i sherry), soli a koření si připravte směs, ve které kachní prsa 24 hodin marinujte. Druhý den je zabalte do alobalu a grilujte na roštu na mírném žáru. Ke konci grilování je vybalte a na roštu dogrilujte. Kachní prsa podávejte s rozpůleným pečeným bramborem.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek