Hlavní obsah

Kadeřník roku 2011 zahájen!

Foto: Hdainfo.eu

Prestižní soutěž Kadeřník roku 2011 zahájena!Foto: Hdainfo.eu

Reklama

Prestižní soutěž Czech and Slovak Hairdressing Awards právě vstupuje do svého dvanáctého ročníku. Kdo si z něj odnese vítězství? Letošní ročník je milníkem v historii. Praha totiž v únoru představí nejen vítěze jednotlivých kategorií, ale zároveň se stane hostující zemí celosvětové premiéry vlasových trendů Essential Looks 1:2012 od Schwarzkopf Professional.

Článek

Přihlášky mohou kadeřníci zasílat od 5. května až do 15. září 2011. Aby mohli být do soutěže zařazeni, musí splnit veškerá soutěžní pravidla. Je také nezbytné, aby zasílali pouze práce vytvořené v tomto termínu exkluzivně pro Czech and Slovak Hairdressing Awards 2011.

Všechny kategorie zůstávají stejné jako v minulém ročníku, těšit se tak můžete na Objev roku, Avantgardu, Koloristu, Komerční účesy dámské pro Prahu, Čechy a Moravu a Slovensko, Komerční účesy pánské, Tým roku a speciální ceny tisku a veřejnosti, které budou rozdělené na Českou a Slovenskou republiku. A samozřejmě na ocenění nejvyšší – Kadeřník roku. Novinkou je přechod na mezinárodní pravidla, a tedy rozšíření jednotlivých soutěžních setů na 4 fotografie. „Kvalita soutěžních prací každým rokem roste a není pochyb o tom, že je na mezinárodní úrovni. Proto jsme se v letošním roce rozhodli přizpůsobit pravidla soutěže ostatním zemím světa, které Hairdressing Awards pořádají," říká PPS manažerka Schwarzkopf Professional Lucie Záhorcová.

Foto: hdainfo.eu

Kdo se stane letošním Kadeřníkem roku?Foto: hdainfo.eu

Největší novinkou letošního ročníku je však spojení slavnostního galavečera s oficiální celosvětovou premiérou vlasových trendů Essential Looks 1:2012. „V posledních letech jsme se snažili přivézt do Prahy v rámci slavnostního vyhlašování vítězů Hairdressing Awards alespoň malou ochutnávku nové kolekce vlasových trendů Essential Looks na další sezonu. V letošním roce však Česká republika získala možnost hostit oficiální premiéru, na kterou se sjedou stovky kadeřníků z celého světa. Pro nominované kadeřníky v Hairdressing Awards to zároveň znamená, že se jejich fotky představí v daný večer celému světu,“ dodává Lucie Záhorcová.

Podle pravidel se mohou do soutěže přihlásit všichni, kdo se zabývají kadeřnickou profesí. Objektivitu zaručuje anonymní způsob hlasování, kdy je každý soutěžní set ihned po obdržení označen alfanumerickým kódem, který je rozklíčován až po hlasování poroty na přelomu září a října 2011. V porotě opět usednou vítězové zahraničních Hairdressing Awards a uznávaní odborníci kadeřnické a módní branže. Nebudou chybět ani zástupci odborných a lifestylových médií, kteří rozhodnou o ceně tisku. O ceně veřejnosti opět rozhodne laická porota a čtenáři odborných médií a webových portálů.

Foto: Hdainfo.eu

Přihlaste se letos i vy!Foto: Hdainfo.eu

Přihlášky mohou zájemci získat od obchodních zástupců Schwarzkopf Professional, na www.hdainfo.eu, na facebookových stránkách Schwarzkopf Professional vášeň pro vlasy nebo si je mohou objednat na telefonním čísle +420 739 325 850.

Kadeřnická soutěž, která odstartovala v roce 1985 ve Velké Británii a v současnosti se koná v řadě dalších zemí, každoročně vedle vítězů dílčích kategorií vynese na výsluní slávy absolutního vítěze s titulem Kadeřník roku. Sponzorem a organizátorem soutěže je Schwarzkopf Professional, divize mezinárodní firmy Henkel.

Reklama

Související témata:

Načítám