Hlavní obsah

Kam nezajede jehla s botoxem, tam pomůžou Františkovy Lázně – a třeba i s dětmi v patách

Foto: Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****, Františkovy Lázně

Resort Pawlik – Aquaforum ****, Františkovy LázněFoto: Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****, Františkovy Lázně

Vyhladit tvář, rozzářit pohled, strhnout z obličeje napětí a uvolnit tělo, to jedna jehla nedokáže, ale jeden lázeňský pobyt ano. Díky darům přírody a starostlivé lázeňské péči se můžete vrátit z lázní jako znovuzrozené. Ve Spa Resortu Pawlik – Aquaforum **** to navíc jde i s dětmi v patách.

Článek

Vyrazit do lázní sama rovná se stoprocentní relax. Jste jen vy, klid, vaše myšlenky a kolem vás armáda těch, kteří vás budou rozmazlovat, od pokojských přes šikovné maséry a fyzioterapeuty až po kuchaře. V ideálním světě by každá žena měla mít možnost dopřát si takový rozmazlovací týden alespoň jednou v roce. Za odměnu, prostě proto, že je žena a zaslouží si to. Ale ne jen tak někde, protože my holky máme rády hezké věci. Proto i takový lázeňský týden by měl být v hezkém a inspirativním prostředí, kde ráno v posteli posloucháte ptačí zpěv a do otevřených oken vám proudí čerstvý vzduch provoněný tisícerými vůněmi parků a květinových záhonů. Snídani si dáte na terase prozářené sluncem, zabalíte se do měkkého bílého županu a jdete si nechat na tělo zapůsobit buď šikovné ruce masérů nebo některý z přírodních léčivých darů Františkových Lázní, ať už léčivou slatinu, nebo vanu plnou bublinek některého ze zdejších pramenů. Zní to trochu pohádkově, ale vězte, že ve františkolázeňském Spa Resortu Pawlik – Aquaforum **** je to už zkrátka takové.

Foto: Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****, Františkovy Lázně

Dopřejte si masáž ve Spa Resortu Pawlik – Aquaforum Foto: Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****, Františkovy Lázně

(B)lázněte ve Spa Resortu Pawlik – Aquaforum i s dětmi

Tak ráda byste vyrazila do lázní, ale bez dětí nedáte ani ránu? Vezměte je s sebou! Vyrazit s dětmi do lázní už dávno není problém, alespoň ne ve františkolázeňském Spa Resortu Pawlik – Aquaforum ****. Děti si tady najdou zábavu jak na suchu, tak ve vodě. V akvaparku Aquaforum, který je součástí resortu, si zábavu najdou lehko a vy je budete muset tahat za nohu z vody, aby se šly alespoň najíst, když už si nechtějí odpočinout. Je kouzelné vidět, jak se malí „sněhuláci“ zabaleni do bílých županů s lehkostí a suverenitou pohybují po hotelu jako ostřílení „lázeňáci“. A pokud se vám povede dostat je z vody ven do města a do přírody, bude se jim tady líbit na kolech, na koloběžkách nebo třeba na in-line bruslích a užijí si množství atrakcí, které se jim město a jeho okolí nabízejí. A když už budete mít pocit, že jste pro svou kondici a krásné křivky udělaly dost, nasedněte s dětmi na některou z výletních mašinek a jen tak se nechte vozit.

Foto: Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****, Františkovy Lázně

Ve Spa Resortu Pawlik – Aquaforum se vyřádí i dětiFoto: Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****, Františkovy Lázně

Spa Resort Pawlik – Aquaforum je tak trochu jiný a tak trochu ojedinělý lázeňský resort, kombinace léčby a zábavy, historie a současnosti. Svým zaměřením otvírá možnost pro široké spektrum hostů. Každý rok jich přijede víc než 10 tisíc. Od rodin s dětmi až po seniory, od 0 až po 99 let a každý si tu najde to své. A co vy? Potkáme se ve Františkových Lázních? Vyberte si tu nejlepší nabídku na www.pawlik-aquaforum.cz.

Reklama

Načítám