Hlavní obsah

Kam vyrazit za zábavou? Poradíme!

Foto: Energit.cz

Lemur - váš nový průvodce po výletechFoto: Energit.cz

Reklama

Nuda, nuda a nuda. Ta na nás čeká o letošních prázdninových víkendech! Nebo ne? Společně tomu můžeme zabránit. Existuje totiž nový internetový pomocník, který nám napoví, kam a proč vyrazit na výlet, a tím klidně zabavit i celou rodinu. Originálních nápadů nabízí nový internetový zvířecí poradce Lemur až až!

Článek

Pokud sledujete Facebook, asi víte, že jsme se nezbláznili. Lemur je novým maskotem vitaminových tablet Energit. Nejdříve facebooková komunita sledovala jeho útěk ze zoo a cestování napříč Českem, teď se můžete s lemurem poradit, kde to žije a kam vyrazit za zábavou. Na www.energit.cz totiž najdete svého druhu jedinečný Lemurůvkulturní průvodce.

Ptáte se při pohledu na nepřebernou řadu možných aktivit, kde na všechno vzít energii? I tady máme radu. „Jedu zásadně na Energit," svěřuje se náš lemur. Nový Energit Energy & Vitamins totiž kromě vitaminů obsahuje i hroznový cukr na dodání rychlé energie a koenzym Q10 na udržení energie dlouhodobé. A protože je v sympaticky malé krabičce, není problém mít ho kdykoliv s sebou, ať už v kabelce, kapse, batohu nebo v autě. Svou nabídkou ovocných příchutí vyhoví všem mlsným jazýčkům a dopřeje vždy příjemné osvěžení.

Takže, až zase budete řešit, kam vyrazit za zábavou, poraďte se s lemurem, nabijte se Energitem a vzhůru do akce!

Reklama

Související témata:

Načítám