Hlavní obsah

Kartářka předpověděla smrt vnoučka!

Foto: shutterstock.com

I smutné věci patří k předpovědiFoto: shutterstock.com

Reklama

Téma týdne: Věříte kartářkám? Karty nám někdy ukáží, co bychom raději nechtěly ani vědět. O svůj smutný příběh se s námi podělila i Helena, které se krutá předpověď vyplnila. A co myslíte vy, dokáží kartářky vidět do naší budoucnosti? Své názory a příběhy nám posílejte na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Též mám zkušenosti s kartářkami a mohu vám říct, že většinou se vše vyplnilo. Píši pouze dva příklady, které byly kruté a opravdu se staly.

Byla jsem u jedné kartářky, která mě vůbec neznala. Zamíchala jsem si karty a ona je rozložila a hned na první kartu mi řekla, že mám těžce nemocného manžela a že mu zbývá moc málo času a že ta zpráva přijde z nemocnice. Neumře mi prý doma. Nyní je to týden, co manžel zemřel, a do poslední chvíle jsem se o něho starala. Večer jsem mu zavolala záchranku a ve 22 hodin v nemocnici zemřel.

Druhá věc, co mi kartářka řekla, byla, že dcera je těhotná, a radila, aby šla okamžitě na rizikové těhotenství, nebo o to miminko přijde. Dcera pracovala do poslední chvíle a můj vnouček se narodil s těžkou srdeční vadou. Po pěti týdnech nám zemřel. Tímto vám chci říct, že karty nelžou, a z vlastní zkušenosti tomu věřím. Musíte jít opravdu k dobré kartářce a ne nějaké podvodnici, kterými se to u nás jen hemží.

Máte nějakou zkušenost s kartářkou? Pojďte nám o ní povědět na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám