Hlavní obsah

Kašpárek v rohlíku vydává nové CD!

Foto: Bejbypank s.r.o.

Bejbypankáčová kapela vydává nové CDFoto: Bejbypank s.r.o.

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I ti nejmenší mají právo na pořádnou muziku! A pokud je vám proti srsti pouštět svým ratolestem přeněžnělé písničky, radujte se. Oblíbená „bejbypankáčová“ kapela Kašpárek v rohlíku totiž vydala nové, v pořadí již třetí CD! Jmenuje se Ten Halywůd a podílela se na něm řada skvělých českých muzikantů.

Článek

S novýmcédéčkembejbypankové kapely Kašpárek v rohlíku Ten Halywůd se prý ocitnete ve světě, kde je všechno možné. Jen to chce najít odvahu a nevyrůst, popustit uzdu fantazii a pak už se jen zaposlouchat.

Bejbypankáčové, hurá!

Na desce se podílela Lenka Dusilová, Milan Cais a Jura Hradil z Tata bojs, Márdi z Vypsané fixy, Honza Kalina ze Sto zvířat, Robert Nebřenský z Vltavy, Ondřej Pečenka a Jiří Šponar. Na rozdíl od předešlých desek je Ten Halywůd tematicky zcela volná, ale hudebně inspirovaná filmovou muzikou.

Na desce tak najdete nejrůznější filmové žánry, jako je love story, horor či western. Tematicky se tam objevuje motiv hrdinství a slavných hvězd, ale nechybí ani konkrétní odkazy na filmy. Podle autorů desky je jejich nové CD místem pro nejrůznější sny a touhy, které by měl člověk bez ohledu na svůj věk pořád hledat a snažit se je naplnit. „Chce to jen odvahu zůstat malej navždycky. Nebát se šlápnout do kaluže, kdykoli to je možný a člověk má chuť. Věk s tím nemá co dělat. Znám osmdesátiletý kluky a devitiletý důchodce,“ říká Kašpárek.

Foto: Bejbypank s.r.o.

Nové CD je inspirované filmovou muzikou, což vysvětluje název Ten HalywůdFoto: Bejbypank s.r.o.

Při poslechu Ten Halywůd tak prý můžete vy i vaše děti zažít v podstatě cokoli. Můžete se stát super fotbalisty, můžete tančit ve vodě, můžete se proletět vesmírem nebo jen tak odpočívat na poli.

Kašpárek je stylový

Deska obsahuje deset základních a dvě bonusové písně. A protože je vše inspirované různými filmovými žánry, tak i obal CD je stylový. Deska a šedesátistránkový booklet je uložen v plechové kulaté krabici na film a obsahuje i sadu doplňků v podobě samolepek s filmovými i nefilmovými postavami, placku s cenou Kašpárkovy akademie a samolepku pro označení vozu s příslušností ke Kašpárkově rohlíkové republice. Doporučená cena je 299 korun.

Tak se trochu odvažte, a jak říká Kašpárek: „Léjdýs a džentlmen, milí bejbypankáčové, vítejte ve světě, kde je možné nevyrůst, čímkoli se stát, kohokoli potkat, cokoli zažít.“

Tak co, nemá vaše ratolest třeba svátek nebo narozeniny?

Reklama

Související témata:

Načítám