Hlavní obsah

Kde sbalíte pracháče? My to víme!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I vy můžete mít boháčeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Samozřejmě že láska je slepá a hory přenáší. A vy si v duchu říkáte, že potřebujete „jen" hodného, zodpovědného a věrného muže. Ale určitě souhlasíte s tím, že by nebylo na škodu ani to, pokud by vás dokázal finančně zajistit. Kde ale na bohatého muže narazit?

Článek

Pokud jste sama a rozhodnete se tzv. vyrazit na lov, neměla byste mít zbytečně skromné cíle. Sama se jistě do společnosti upravíte, jak jen nejlépe dovedete, tak proč byste se měla spokojit s každým, kdo se na vás usměje u okénka fast foodu. Chtějte víc, chtějte někoho na úrovni. Muž, který je trochu movitější, bude s větší pravděpodobností i vzdělaný, určitě nebude váhat pozvat vás do restaurace, v létě na dovolenou a přes rok třeba i za kulturou. Je statisticky doloženo, že bohatší lidé častěji navštěvují kina, divadla i výstavy. Mnohdy neváhají vyrazit třeba za koncertem své oblíbené hvězdy do zahraničí.

Jděte na golf

Místa, kde se žádoucí bohatší muž vyskytuje, jsou většinou přístupná i vám. Jen o tom třeba nevíte. Pokud milujete sport, zkuste golf. Jedná se totiž o typickou zálibu vyšší vrstvy. Jednak proto, že výbava na golf není zrovna nejlevnější, tzv. zelená karta a dobrý učitel také ne. Vy si však můžete výbavu ke hře půjčit. A během hry, v přestávkách či třeba u tamního občerstvení, můžete potkat toho pravého. Navíc takovéto „balení" mužů vám pomůže spálit i nějaké ty kalorie a při golfu si také krásně zarelaxujete.

Foto: sandown.co.uk

I na dostizích se schází smetánkaFoto: sandown.co.uk

Zajímejte se o dostihy

Pokud vám spíše než sport jsou sympatická zvířata, můžete vyrazit na koňské dostihy. Fanděte, klidně i něco málo sázejte, prohlížejte si koně ve stájích a neostýchejte se prohodit pár slov třeba s majitelem koně nebo jeho sponzorem. Většinou jsou na své koně pyšní a rádi vám odpoví na jakýkoli dotaz. A dáte-li se do řeči, pak je už jen na vás, kam až to dovedete. Klidně si vyměňte telefonní čísla anebo si dejte sraz na příštích dostizích. Věřte, že lidé, kteří dostihy žijí, si rozhodně nežijí špatně.

Vyrazte na luxusní diskotéku

Myslíte, že u nás nejsou luxusní podniky, kde synové bohatých tatínků a úspěšní mladí podnikatelé svádějí krásné ženy? Myslíte, že to tak chodí jen ve filmech? Omyl! Sice u nás takovýchto podniků není mnoho, ale přece jen jsou. Spolu s kamarádkou pak můžete vyrazit. Pěkně (klidně i vyzývavě!) se oblékněte a vesele se bavte s každým. Pokud máte obavu z vysokého vstupného a následně drahých drinků, buďte v klidu. Vstup si asi zaplatit budete muset, ale dál počítejte spíše s tím, že vás pánové budou na koktejly zvát. Tak to totiž v podobné společnosti chodí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyražte lovit na golfFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nevadí, že nejste bohatá

Možná vás trápí otázka, zda by bohatý a úspěšný mladý muž mohl vůbec chtít strávit zbytek života vedle vás. Na to ale nemyslete. On má peněz tolik, že je neřeší, takže je nebude řešit ani u vás. K tomu, abyste si totiž bohatého a úspěšného muže udržela, nemusíte mít žádné tučné konto ani super kariéru. Vyniknout ale musíte v něčem jiném. Je přece tolik jiných věcí, kterými můžete vašemu partnerovi připadat atraktivní. Můžete být ta nejlepší milenka na světě, může ho okouzlit vaše inteligence nebo smysl pro humor. A hlavně nezapomínejte být svá!

Reklama

Načítám