Hlavní obsah

Když se zdraví stane vášní

Reklama

V každém z nás se skrývá vášeň pro něco jiného. Někdo rád sportuje a je vášnivý sportovec, jiný zase rád poznává nová místa, a tak je vášnivý cestovatel. Proč by mělo být vášní zdraví?

Článek

Projekt Zdraví jako vášeň od Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra České republiky se zajímá právě o vaše zdraví. Zdravotní pojišťovna 211 připravuje preventivní programy, ale i různé soutěže a akce. A touto cestou chce docílit toho, aby zdraví bylo i vaší vášní.

Zapojte se do soutěže

Každý si jistě jednou posteskl, že nikdy nic nevyhrál. Ale na druhé straně, kdo nehraje, nic nevyhraje. V loňském roce Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR uspořádala soutěž „Minigolf s Pavlem Křížem”. Výherci si již užívají ceny od společnosti Fujitsu. Ceny výhercům předával generální ředitel Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR Jaromír Gajdáček, generální ředitel Fujitsu Radek Sazama a tvář projektu Zdraví jako vášeň Pavel Kříž. Pokud jste se v loňském roce nestihli přihlásit a rádi soutěžíte, zapojte se do soutěže o deset jízdních kol v celkové hodnotě 100 000 Kč.

I vy si můžete zasoutěžit!

Protáhněte se každý den

Strečink neboli protahovací cvičení je dobré, nejen když sportujete. Při protahování se rozproudí oběhový systém a svalstvo se připraví k činnosti, jakou je třeba sport nebo například i cesta pěšky do práce. Pro sportovce je dobré se protáhnout před sportovním výkonem, jelikož se tělo připraví na následný výkon. Naopak protahování po sportovním výkonu napomůže k rychlejší regeneraci a k tomu, že druhý den nebude tělo tak unavené. Strečink je vhodný pro každého, kdo se chce cítit dobře, a to nejen pro sportovce.

Zavítejte s námi do Brna!

Den plný zábavy v Brně

Ještě nevíte, co budete dělat na Den dětí? Máme pro vás inspiraci. Akce plná soutěží a známých interpretů se postará o den plný zábavy, a to nejen pro děti. Zdravotní pojišťovna 211 se na vás bude těšit společně s Jankem Ledeckým dne 1. 6. 2013 na velodromu v Brně. Přijeďte se pobavit, vstup je zdarma!

Staňte se fanouškem projektu Zdraví jako vášeň na facebookových stránkách: www.facebook.com/zdravijakovasen.

Reklama

Související témata:

Načítám