Hlavní obsah

Když ženy vybírají okna...

Mytí oken bývá ve většině domácností doménou žen, ty se však jen zřídka podílejí i na jejich výběru.

Článek

Ženy se obvykle obávají náročných technických specifikací a dalších požadavků, kterým by bez pomoci jen stěží rozuměly. Přitom výběr kvalitních oken není těžký, stačí se zaměřit na co, co ve vztahu ke své rodině běžně preferujete: bezpečí, odolnost, funkčnost a samozřejmě krásu.

Kvalitní okna z německých profilů

Německá kvalita má ve světě již značné renomé. Právě proto se jinak ryze česká firma BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. rozhodla vsadit na kvalitní německé profily VEKA dostupné výhradně ve třídě A. Hotová okna vystavěná na těchto solidních základech poskytují nejlepší záruku bezchybné funkčnosti a dlouhodobé odolnosti. Ukážeme vám to názorně:

Na první pohled tato okna od ostatních jen stěží rozeznáte – to podstatné totiž skrývají uvnitř. Tloušťka 3 mm (což je o pouhých 14 % než v případě třídy B) pečuje o lepší odolnost a pevnost celé konstrukce:

• Nosnost a pevnost rohů je u třídy A o 20 % větší než u třídy B

• Tato okna jsou rovněž i tvarově stálejší – tady je rozdíl celých 12 %.

• Rozdíl je i v uchycení kování – u třídy A odolají kliky a další kovové prvky pravidelné námaze o 20 % lépe.

*zdroj interní studie VEKA AG

Profil třídy A

Kvalita profilů se pozitivně odrazí i na těsnosti oken, jejich tepelné ztrátovosti, ale i odolnosti při vloupání nebo protihlukovém komfortu. Ale tím to u BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. ještě nekončí.

RD Žilina Kladno – plastová okna v barvě goldenoak

Kvalita a elegance v barevném kabátku

Okna jsou výkladní skříní každého bydlení, proto je jejich barevné provedení a celkový design stejně důležité jako kvalita použitých materiálů. Mohou harmonicky ladit s fasádou nebo vsadit na kontrast a extravaganci. Dodávají celému domu individualitu a odrážejí potřeby a přání svých majitelů. Někdy ale může být těžké sladit požadavky interiéru a exteriéru, proto jsou okna VEKA dostupná nejenom v jednobarevné variantě, ale také v odlišném barevném provedení na vnější a vnitřní straně oken. Takže zatímco fasáda domu sází na syté trendové barvy, vnitřní zařízení obývacího pokoje či kuchyně si zase libuje v eleganci věrné imitace dřeva nebo tlumených pastelových odstínech.

RD Žilina Kladno – zimní zahrada v barvě goldenoak

Hladký i strukturovaný povrch oken odolá povětrnostním podmínkám i běžnému používání bez zjevných známek blednutí či poškození po celá desetiletí a jako bonus se i snadno udržuje. Vzorník dekoračních fólií pro VEKA okna je velmi široký a svoji oblíbenou barvu tam díky tomu objevíte i vy. Už víte, která to bude?

Referenční stavby z kvalitních profilů třídy A

Reklama

Načítám