Hlavní obsah

Ke striptýzu mě přivedla máma

Foto: archiv Chippendales

Kevin Cornell bude tančit jen pro vásFoto: archiv Chippendales

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké je to stát se členem legendární striptýzové skupiny, jsme se zeptali jednoho z členů Chippendales Kevina Cornella. Výsledky tvrdé dřiny krásných mužů plných sex-appealu a živočišnosti můžete vidět již zanedlouho v Praze v Divadle Hybernia a u nás můžete vyhrát na toto ojedinělé představení lístky!

Článek

Jak vás napadlo stát se členem Chippendales?

Možná vás to překvapí, ale tím prvním impulzem byla moje máma. Jednou se byla na show Chippendales podívat a přišla domů s tím, že bych to měl zkusit. Šel jsem na konkurz a k mé velké radosti jsem jím prošel.

Byly začátky těžké?

Do určité míry... obnášelo to nejen stovky hodin tance, ale také např. tréninku komunikace s médii, protože poskytování rozhovorů je nedílnou součástí této práce. Ale nestěžuju si, dodnes jsem rád, že jsem tuhle práci dostal. Miluju ji.

Co se ženám na Chippendales tolik líbí? V čem je show výjimečná?

Naše show jsou vysoce profesionální, mimořádně zábavná a přitom vkusná. Rád ženy vyzývám – přijďte se na nás podívat a zkuste neodcházet s úsměvem na tváři. Slibuju, že naše show nejsou tím, co očekáváte …. jsou mnohem lepší.

Kterou část z vystoupení, které budete předvádět i v Praze, máte nejradši?

Žádnou část nepreferuju před zbytkem show. Líbí se mi naše představení jako celek, tak jsou ostatně i koncipovaná a každá sekvence má něco do sebe. Je to nejen hudba a choreografie, ale i kostýmy, kterých v průběhu představení vystřídáme řadu.

Jaké kamarády má ve své skupině Kevin a bližší informace o akci se dozvíte na speciálních stránkách ZDE. Zasoutěžit si o lístky můžete ZDE.

Foto: archiv Chippendales

Celou show můžete vidět v Divadle HyberniaFoto: archiv Chippendales

Jak reagujete na fanynky, které se vás snaží sbalit? Mají u vás šanci? Na co by vás zaručeně ulovily?

Jsme profesionálové, takže na žádné intimní nabídky nebo pokusy o sblížení nereagujeme. Snad nám to dámy prominou. Tančíme ale jen a jen pro ně :-)

Co přítelkyně? Šílí po vás ženy ze všech koutů světa – může mít takový muž vlastně partnerku?

Vztah při této práci je opravdu velmi těžký. Hlavně proto, že jste-li u Chippendales, postrádáte soukromí, jste veřejnosti neustále na očích. Já jsem momentálně singl.

Jak podle vás vypadá ideální žena a jaké má mít vlastnosti?

Nemám žádný konkrétní typ. Každá žena je něčím jiná a tak je to ideální, to se mi líbí.

Čemu se věnujete vedle tvrdého tréninku a práce?

Ať už jde o pracovní den, nebo volno, prakticky vždycky jdu do posilovny. Jinak, protože jsme neustále na cestách, když máme volno, nejraději jsem ve svém domě ve Vegas. A miluju vše, co souvisí s pláží – třeba se jen tak po ní procházet a sledovat západ slunce.

Která část těla je na vás nejvíc sexy?

To ať raději posoudí divačky :-)

Těšíte se do Prahy?

Jistě, publikum v Čechách je skvělé, máme to tu moc rádi a rádi se proto i každý rok do Prahy vracíme. Já mám k Čechám blízký vztah i díky tomu, že i ve Vegas mám pár opravdu dobrých přátel, kteří odtud pocházejí.

Takže se jistě máme na co těšit!

Reklama

Načítám