Hlavní obsah

Šípková Růženka u vás doma

Foto: pragency.cz

Dětmi oblíbená Šípková RůženkaFoto: pragency.cz

Reklama

Jedna z nejznámějších světových pohádek o Šípkové Růžence se v klasickém animovaném filmu Walta Disneyho stala úchvatnou muzikálovou podívanou.

Článek

Šípková Růženka vychází k 50. výročí svého vzniku na DVD ve dvoudiskové edici plné bonusů a zajímavostí. S kompletně renovovaným zvukem i obrazem nabízí dalším generacím návrat k pohádkové klasice.

Princezna Růženka je po narození prokleta zlou vílou a v den svých šestnáctých narozenin upadne do hlubokého spánku a s ní celé království. Statečný princ musí nasadit všechny síly, přemoci kouzla i nestvůry, aby dostal šanci princeznu probudit.

Exkluzivní dvoudiskové DVD obsahuje velké množství doplňkových bonusů, zajímavostí a her. Úplně nový a dosud nezveřejněný začátek filmu, vynechané písně, pohled do zákulisí na tvorbu a natáčení nebo unikátní virtuální prohlídka zámku Šípkové Růženky.

Stačí vstoupit do pohádky!

Foto: pragency.cz

Přebal DVD Šípková RůženkaFoto: pragency.cz

Bonusy: Nikdy neuvedený alternativní začátek filmu Vynechané písně Dokument „Jak se natáčela Šípková Růženka" Virtuální prohlídka zámku Šípkové Růženky Legrace s princeznami - film o princeznách studia Disney Nové hudební video „Once upon a dream" od Emily Osment Hry a interaktivní zábava pro nejmenší

Režie: Clyde Geronimi

Šípková Růženka: 2disková edice (Sleeping Beauty 2-disc Platinum edition) Doporučená cena: 499,-

Reklama

Načítám