Hlavní obsah

Koktejlky v podání slavných žen! Vybraly si šaty dobře?

Foto: Profimedia

Eva Longoria není rozhodně žádná „zoufalka", vybrat si správné koktejlky prostě umíFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není to na velkou večerní róbu, ale ani na běžné šaty. Co na takovou akci? Koktejlky! Mohou mít mnoho podob, od klasických malých černých, až po zářivě barevné kreace. Inspirujte se slavnými ženami!

Článek

Alespoň jedny koktejlky by měla mít doma snad každá žena. Univerzální kousek slavnostnějšího oblečení, které se hodí na řadu příležitostí. Jak si s jejich výběrem poradily slavné hvězdy? Posuďte samy.

Snědé krásce sluší barvy

Herečka Salma Hayek (48) vypadá na svůj věk úchvatně. Je to typ výrazné krásky s příjemně snědou pletí, tmavou hřívou a dokonalými ženskými křivkami. A všechny tyhle přednosti dokázala Salma zvýraznit pomocí těchto koktejlek. K snědé pleti jde výrazná barva dobře, střih kopíruje krásnou siluetu a nechá vyniknout bujnému poprsí.

Foto: Profimedia

Salma Hayek zvýraznila šaty své krásné ženské křivkyFoto: Profimedia

Sexy drobek

Herečka Eva Longoria (40) je drobounká, ale také proklatě sexy. Koneckonců na jejím sex-appealu byla založena i role trochu marnivé Gabrielle Solis v seriálu Zoufalé manželky. Není divu, že s výběrem šatů si umí poradit skvěle. V podstatě obyčejný střih šatů ozvláštňuje netradiční vzor a především proklatě hluboký výstřih!

Foto: Profimedia

Kvůli tomuhle výstřihu jistě spousta mužů nemohla usnout. Eva Longoria ví, co si obléknoutFoto: Profimedia

Černá nuda? Kdepak!

Herečka Kate Beckinsale (41), kterou můžete znát například z filmu Pearl Harbor, dokázala, že černé koktejlky nemusí být vůbec nudné, obyčejné a nezajímavé. Stačí jen trocha lesklých aplikací a samozřejmě dokonalé tělo.

Foto: Profimedia

Kate Beckinsale dokazuje, že černá nemusí být nudnáFoto: Profimedia

Milovnice módy taky umí

Sarah Jessica Parker (50), kterou proslavil především seriál Sex ve městě, je známou milovnicí módy. Nebojí se experimentovat, užívá si extravaganci a její modely jsou leckdy jak z jiného světa. V tomto případě byl ale její výběr poněkud umírněnější, v podstatě si vystačila jen se zářivě modrou barvou, která v zásadě obyčejným šatům dodala hvězdný pel.

Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker tentokrát nebyla úplně výstřední, ale i tak zaujalaFoto: Profimedia

Nebojte se pouzdrovek

Nejste žádné modelky bez jediného gramu tuku, a proto máte pocit, že pouzdrové šaty kopírující postavu nejsou nic pro vás? Omyl! Inspirujte se herečkou Kate Winslet (39). Není to žádná kostřička, ale naopak kráska krev a mléko, přesto jí sytě modré pouzdrové koktejlky neskonale seknou. Pozornost totiž nepoutá nějaké to kilečko navíc, ale nádherný dekolt!

Foto: Profimedia

Kate Winslet v pouzdrovkách a dekoltu, který bere dechFoto: Profimedia

Blondýna ve stříbře

Od pravé blondýny Reese Witherspoon (39) se dost často očekává, že jinak než v růžové nechodí. Jenže tahle herečka všem ukázala, že jí sluší i něco jiného než barva cukrové vaty. Co říkáte jejímu stříbřitému modelu?

Foto: Profimedia

Reese Witherspoon nenosí jen růžovou, sluší jí i stříbrnáFoto: Profimedia

Foto: Archiv firem

Krásné koktejlky se nyní nosí na všechny způsoby. Stačí si vybrat takové, co lichotí vaší postavěFoto: Archiv firem

Které šaty se vám líbí nejvíc?

Reklama

Související témata:

Načítám