Hlavní obsah

Kolekce šperků Tchibo již v e-shopu!

Reklama

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden nově také kouzelná kolekce šperků a atraktivní doplňky!

Článek

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomíná ani na módu, proto pravidelně přináší nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Kolekce šperků Tchibo okouzlí každou ženu

V aktuální kolekci Vám Tchibo nabízí velký výběr okouzlujících šperků, které zaručeně rozbuší srdce každé ženy. Přináší skvosty ze stříbra a zlata korunované fascinujícími drahými kameny nebo třpytivé perly a zářivé zirkony. Velké okamžiky plné emocí můžete zažít nejen s módními šperky, ale i s vybranými doplňky a luxusním prádlem.

Tajemství třpytivých šperků

Nedostižný lesk a fascinující třpyt, to jsou hlavní rysy kolekce šperků Tchibo. Na jejich výrobu byly použity vysoce kvalitní materiály, šperky byly náročně zpracovány – zde se můžete dozvědět, co těmto skvostům propůjčuje jejich zářivou krásu:

  • Zlato patří mezi nejcennější ušlechtilé kovy. Čím vyšší je podíl ryzího zlata, tím je zlato kvalitnější a cennější. Např. v případě zlata 585/1000 činí podíl zlata 585 z 1000 dílů. Spojením se stříbrem, mědí nebo paladiem vzniká žluté, červené a bílé zlato.
  • Stříbro je naprosto zvláštní drahý kov. Tchibo každý stříbrný šperk zušlechťuje rhodiem, což je jeden z platinových kovů. Díky této úpravě je stříbro chráněno proti černání a šperk si dlouho uchovává svůj fascinující lesk.
  • Zirkon je nejkrásnější ze všech umělých kamenů. V lesku ho překoná pouze jeho přírodní vzor, diamant. Malé kamínky, např. zirkony, jsou umísťovány velmi těsně vedle sebe. Kamínky jsou zasazeny v drobounkých kovových zrnkách – díky tomu vzniká třpyt neobyčejné intenzity, který na sebe strhne veškerou pozornost.
  • Uměle pěstované tahitské perly – jsou produkovány perlorodkami žijícími v jižní části Tichého oceánu. Zaručeně zaujmou svým tajemným černým až černozeleným barevným odstínem a intenzivně se třpytí.
  • Uměle pěstované sladkovodní perly – získají si vás jemným třpytem, který je výrazem jejich vysoké kvality. Skládají se z mnoha a mnoha tenounkých vrstviček perleti, které vznikly uvnitř perlorodky.
  • Perly z lasturového jádra – jsou vyráběny z jemňounce namleté perleti z vnitřku lastury. Jsou vždy dokonale kulaté a oslnivě se lesknou.

A mnohem víc na www.tchibo.cz

Aktuální kolekce ale nenabízí pouze šperky. Ke šperkům neodmyslitelně patří další doplňky a Tchibo tedy nemůže zapomenout ani na ně. Především jsou to šperkovnice, a to rovnou dvě. Dále pouzdra na mobilní telefon, kosmetická taštička, manikúra a kožený pásek, to vše z černé hovězí kůže. Zaujmout vás může černý skládací minideštník s odolnou hliníkovou konstrukcí.

Tchibo je vyhlášené pohodlným spodním prádlem za příjemné ceny. V kolekci pro tento týden se připravte na několik kvostů v decentních barvách a sametově lesklém povrchu. Saténové negližé, pyžamo, bokové kalhotky, podprsenka bez ramínek, s košíčkem, kosticemi i krajkou.

Předestřeli jsme vám nabídku kolekce značky Tchibo pro tento týden. Kompeltní přehled naleznete na úvodní stránce eshopu www.tchibo.cz. Zveme vás na návštěvu!

Tchibo vám výrobky dárkově zabalí!

Některé výrobky z aktuální kolekce obdržíte v atraktivním balení. Víte ale, že téměř každý z výrobků každé kolekce si můžete nechat dárkově zabalit? Je krásné někoho obdarovat! Každý výrobek, který lze dárkově zabalit, je v e-shopu označen ikonou převázaného balíčku. Doma pak stačí jen otevřít zásilku a dárek v pěkném balení rovnou předat obdarovanému.

A to není vše. Ke každému dárkově zabalenému výrobku můžete pro obdarovaného přidat i kartu s věnováním. Do připraveného pole dokonce můžete vepsat vlastní text věnování. Text může obsahovat až 390 znaků, tedy zhruba padesát děkovných slov a vybrat si můžete s obecným motivem věnování nebo vánoční dárkovou kartičkou, což se hodí právě v těchto dnech.

Získejte kupón na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Již dnes vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací email s kuponem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Reklama

Související témata:

Načítám