Hlavní obsah

Kolekce Tchibo Ski už je v e-shopu!

Reklama

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Od středy 26. října si můžete v e-shopu objednávat z kolekce oblečení a vybavení na lyže a snowboard. Od příštího týdne je kolekce také v nabídce obchodů Tchibo.

Článek

Každá kolekce je limitovaná

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

V e-shopu Tchibo.cz již dnes!

Nová kolekce se každý týden v předstihu začíná prodávat v e-shopu. Postupně se pak objevuje ve značkových obchodech Tchibo a na dalších prodejních místech. Do kalendáře si tedy můžete vyznačit každou středu s poznámkou, že středeční ráno je na www.tchibo.cz nová kolekce. Mimochodem, poslední říjnová středa slibuje kolekci obzvlášť atraktivní.

Je totiž věnována zimním radovánkám. Ať už vyznáváte kterýkoli ze zimních sportů, Tchibo nabídne zimní výbavu od hlavy až k patě: podle posledních módních trendů a přitom bezpečnou a funkční. Oblečení je vyrobeno z moderních materiálů a vybaveno vysoce výkonnými vlákny, které inteligentně reagují na tělo – jednoduše vybavení, ve kterém se můžete pustit do každého dobrodružství. Od středy 26. října vybírejte v e-shopu Tchibo.cz ze široké nabídky pro celou rodinu a sestavte si kompletní výbavu z několika vrstev přesně podle svých potřeb!

V obchodech Tchibo od pondělí 31. října

Od pondělí se tato kolekce bude postupně objevovat ve všech značkových obchodech Tchibo situovaných do nejúspěšnějších nákupních center a na dalších prodejních místech, kterým se se říká shop-in-shop. Ty jsou umístěné na nepřehlédnutelných bocích regálů ve vybraných sítích supermarketů a hypermarketů.

Ve všech prodejních místech je ještě významnější než v elektronickém obchodu nezmeškat správnou dobu. Prodejní místa jsou předzásobena konkrétním množstvím výrobků, a je tedy důležité jej navštívit co nejdříve. Množství všech výrobků je omezené a limitované, nabídka vždy platí pouze do vyprodání zásob.

Kolekce vybavení na lyže a snowboard slibuje velice atraktivní nabídku, rozhodně nepropásněte správný čas!

Naším tipem týdne je termoprádlo

A na co se tedy můžete těšit konkrétně? Širokou škálu lyžařských bund a kalhot pro pány i dámy, a vlastně celou rodinu včetně dětí. Dále mikiny, lyžařské a snowboardové helmy, brýle s dvojitým zorníkem a mnoho dalších doplňků, jako jsou rukavice, čepice nebo šály.

Jako tip jsme pro vás z této kolekce vybrali termoprádlo. Optimální lyžařské vybavení totiž začíná volbou toho správného spodního prádla. Kolekce Tchibo je vybavena inteligentními textilními systémy, které se přizpůsobí individuálním požadavkům těla. Nejlepší materiál je totiž ten, o kterém ani nevíte. A díky tomu se můžete plně soustředit na to, co je na zimě nejkrásnější: na radost ze sněhu.

Například funkční spodní termoprádlo odvádí vlhkost a je prodyšné. Zdrsněná vnitřní strana udržuje teplo a vsadky se síťoviny pomáhají vyváženému tělesménu klimatu. Prádlo neomezuje v pohybu, k čemuž mimojiné přispívají neobyčejně ploché švy. Pro větší komfort má vršek prodloužená záda. Spodní prádlo Tchibo označené chráněným symbolem CoolMax odvádí vlhkost a umožňuje odpaření na vnější straně textilie. Vaše tělesná teplota tak zůstane i během rychlých a náročných sjezdů na lyžích konstantní a nehrozí vám prochladnutí.

A jak všichni víme, jednou z nejdůležitějších součástí oblečení snowboardistů jsou podkolenky. Lyžařské podkolenky Tchibo mají neobyčejně měkké polstrování v místech, která jsou nejvíc zatěžována a vystavována tlaku. Ponožky netvoří sklady – díky tomu nedochází ke tření a nevznikají otlaky. Podkolenky Tchibo jsou tvořeny vlákny Thermolite. Tato mimořádně tenká vlákna se značnou celkovou plochou disponují vysokou schopností uchovávat teplo a chránit proti chladu. Kromě toho dobře odvádí vlhkost, materiál je lehký a obzvláště prodyšný. Díky všem těmto vlastnostem je ideálním materiálem pro vaše nové lyžařské termoponožky.

Oblečení, které zachraňuje životy v lavinách

Určitě si nepřejete setkat se při lyžařských radovánkách s lavinou. Obzvláště pokud si uvědomíte, jak nepředvídatelné laviny jsou. Mohou se objevit kdykoli a kdekoli. Víte ale, že existuje systém, který při zavalení lavinou významně pomáhá záchranářům a podstatně krátí dobu pro nalezení zavalených lidí? Jmenuje se Recco a jsou jimi vybaveny některé bundy a kalhoty z aktuální kolekce Tchibo.

Recco je reflektorový lokalizační systém integrovaný přímo do oblečení lyžaře nebo snowboardisty. Při zavalení lavinou záchranáři vysílají ze speciálních přístrojů radarové signály a tyto signály reflektor Recco odráží a lokalizuje tím záchranářům přesnou pozici zavaleného. Systém funguje permanentně a není třeba jej nabíjet bateriemi. Neuvěřitelné. S kolekcí Tchibo si hor můžete užívat opravdu naplno a bezpečně.

Získejte kupon na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Již dnes vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací e-mail s kuponem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Reklama

Související témata:

Načítám