Hlavní obsah

Rodinná firma postavená na silných základech

Foto: Kateřina Tichá

Mechová kolekce patří mezi nejoblíbenějšíFoto: Kateřina Tichá

Když se zamyslíme nad začátky těch nejúspěšnějších firem u nás i v zahraničí, často si vybavíme obrázek party kamarádů, kteří pracovali ve dne v noci pro splnění svého snu. Častokrát třeba z garáže rodičů či hotelového pokoje. Podobně skromné byly i začátky společnosti Moje OLIVIE.

Článek

Česká rodinná firma na prodej a výrobu stříbrných šperků se za téměř sedmiletou existenci propracovala od jedné kamenné prodejny v Ostravě až po e-shop se stomilionovým obratem. Jak se jim to povedlo?

Foto: Nikol Bartošová

Mechová kolekce patří mezi nejoblíbenějšíFoto: Nikol Bartošová

Rodinný sen se proměnil v úspěšnou značku

Na počátku vzniku Olivie stála Martina Sluková se svým synem Lukášem, který je doposud také CEO společnosti. Jejich společná vášeň pro podnikání i šperky začala ještě před samotným vznikem Olivie, kdy společně vedli internetový obchod se šperky z různých kovů. Časem se však shodli, že chtějí zákazníkům dopřát špičkovou kvalitu, proto se zaměřili pouze na stříbro.

Rozšíření nabídky a návrhům nových šperků věnují opravdu hodně času. Od prvotního návrhu designu až po výběr osazení a konečný výrobek si můžete být jistí prvotřídní kvalitou zpracování.

Foto: Nikol Bartošová

Dlouhodobě nejpopulárnějšími šperky jsou anděléFoto: Nikol Bartošová

Vyzkoušejte prvotřídní šperky od Olivie

Chcete se o kvalitě šperků české rodinné společnosti přesvědčit na vlastní kůži? S blížícím se svátkem lásky máte skvělou příležitost obdarovat sebe či své blízké speciálním dárkem v podobně stříbrného šperku.

Na webu olivie.cz dokonce poběží v období od 28. ledna až do 14. února speciální valentýnská akce, díky které získáte 20% slevu na jakýkoliv šperk. Sleva platí po zadání slevového kódu LASKA24.

Vybírat můžete například z luxusních šperků s mechovým achátem nebo svíček se šperkem, které udělají radost hned dvakrát – krásně voní a ještě ukrývají krásný šperk.

Související témata:

Načítám