Hlavní obsah

Tipy na nejlepší vánoční dárky pro zdraví vašich blízkých

Foto: Magistra, a.s.

Foto: Magistra, a.s.

Vánoce patří mezi nejkrásnější svátky, ale shánění a vymýšlení dárků v nás často vyvolává zbytečný stres a napětí. Abyste si tentokrát mohli ten předvánoční čas užít v klidu a vyhli se davovému šílenství, máme pro vás tipy na praktické dárky, které se vždycky hodí a podpoří celkové zdraví i vitalitu.

Článek

Pravděpodobně nebudete mít žádného člena rodiny, který by se občas nepotýkal s nějakou únavou, zvýšenými nároky na organismus nebo s nachlazením. Přesně v takových obdobích se snažíme do těla dostat co nejvíc vitaminů a celkově podpořit imunitu. Jednou z látek, která si s posílením imunity dokáže poradit naprosto skvěle, je přírodní kvasničný betaglukan nebo extrakty z hlívy ústřičné. Tuhle kombinaci doplněnou i o stopové prvky, vitaminy a další přírodní extrakty najdete ve Forteglukanu ImunSupra, který může být skvělým dárkem pro každého dospěláka.

Foto: Magistra, a.s.

Nechce se vám do ledové vody? S Forteglukanem vyřešíte silnou imunitu i jinakFoto: Magistra, a.s.

Výživa na klouby pro sportovce i starší ročníky

Máte-li v rodině nějakého sportovce, pak by se jistě hodilo něco na klouby. Pro mladší ročníky je perfektní volbou Premium Colaflex 2, krystalický kolagen obohacený o vitamin C, který je důležitý pro správnou funkci kloubní chrupavky. Pro starší ročníky i z řady nesportovců, kdy už klouby trochu víc pobolívají, to bude chtít trochu komplexnější výživu. V tomto případě je nasnadě zvolit Ortopedic 500 s protizánětlivým a analgetickým účinkem, který je vhodný pro zmírnění degenerativních změn kloubů, osteoartrózy nebo při artrotických postiženích kloubů.

Stojí za to vidět!

To, co většina z nás podceňuje a často to nepovažuje za tak důležité, je i prevence různých očních vad nebo onemocnění. Zrak je pro nás jeden z těch nejdůležitějších smyslů, ale většinou jakoukoli jeho vadu řešíme až ve chvíli, kdy už máme nějaký problém. I tady můžete vybrat pro své blízké dárek, který by mohl být rozhodně nápomocný. Hodit by se mohla komplexní oční výživa Premium Ocuswiss s nejvyšším obsahem luteinu a zeaxanthinu obohaceným o vitamin A, riboflavin a zinek, které přispívají k udržení zdraví očí a ostrého zraku.

Foto: Magistra, a.s.

Příval energie jako za mlada? Objevte sílu ženšenu pravéhoFoto: Magistra, a.s.

Co pro babičku a pro dědu?

Největší oříšek při vybírání dárků je vždycky s prarodiči. Nikdy nic nepotřebují, sami si o nic neřeknou a většinou všechno mají. Jen to zdraví nebo paměť už jim často neslouží. Co takhle je tentokrát obdarovat něčím, co jim opravdu pomůže? Dobrým tipem je například Ginkgo BrainAktiv s vysokým obsahem extraktu z ginkgo biloby a bokopy drobnolisté, což je kombinace, která podporuje nejen prokrvení mozku a končetin, ale celkově zlepšuje kognitivní funkce, podporuje paměť i duševní zdraví. Chcete-li svým prarodičům dopřát ještě něco lepšího, pak můžete zvolit Geriaswiss tablety pro celkovou vitalitu organismu, energii a podporu imunity. Je to kombinace 20 vitamínů, minerálů a stopových prvků obohacená o vysoký obsah extraktu z ženšenu a je doporučován právě osobám ve věku 50+ pro zlepšení celkové kondice i paměti.

Reklama

Související témata:

Načítám