Hlavní obsah

Topení zatím nechte na nule. Tyhle vychytávky vás zahřejí!

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Večerní film sledujte zachumlaní do huňaté deky s beránkem a do chladného rána se probuďte v objetí teplého mikroplyšového povlečení. Přinášíme vám několik tipů na produkty, které vás zahřejí a nestojí majlant. Připravte se na zimu!

Článek

Při výběru nového hřejivého povlečeníprostěradla myslete nejen na použitý materiál, ale také barvu. Víte, že barevné odstíny dokáží ovlivnit náladu, ale i pocitové teplo? Letos v zimě sáhněte po hřejivých pastelových tónech. Vedle nešlápnete ani s tmavě modrou.

Tip Výprodejpovlečení.cz: Vybírejte ze široké nabídky produktů, které vás zahřejí. U nás je poznáte snadno, jsou označeny oranžovým štítkem „Hřeje“.

Hebký mikroplyš

Jemnost, hebkost a měkkost. Slova, která dokonale charakterizují povlečení z mikroplyše. Tento materiál je oblíbený především v zimních měsících. Vyroben je z kvalitního umělého vlákna, které vás překvapí lehkostí a nadýchaností. Povrch mikroplyše tvoří krátký jemný vlas.

Zachumlejte se během zimy do mikroplyšového povlečení třeba s vánočním motivem. Věřte, že zima vás nezaskočí. Navíc oceníte snadnou péče, mikroplyš se nežehlí a po vyprání rychle usychá.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Povlečení mikroplyš SOBI s vánočním motivem za skvělých 599 Kč Foto: Výprodejpovlečení.cz

Měkký flanel

Povlečení z flanelu vám dopřeje klidný spánek v dokonalém teple. Hřejivý a měkký flanel patří mezi nejoblíbenější materiály využívané v zimě. Flanelové povlečení se vyrábí z hustě tkané bavlny o vysoké gramáži, která je upravena tzv. počesáním. Jedná se o proces, kterým vznikne na povrchu látky nízký a hebký vlas.

S flanelem neuděláte krok vedle. Prodyšná textilie je nenáročná na údržbu, výborně udržuje teplo a saje pot. Doporučujeme prát při maximální teplotě 40 °C.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Flanelové povlečení od 299 Kč Foto: Výprodejpovlečení.cz

Deky, které hřejí

Vyberte si novou hebkou deku, která vás zahřeje na těle i duši. Vánoční atmosféru navodí mikroplyšové deky s vánočním motivem. Udělejte radost také dětem novou svítící dekou.

Darujte nejbližším jedinečný dárek. Hřejivé deky jsou skvělým dárkem pro babičku, maminku i kamarádku. Jednobarevné využijí na pikniku, během výletu nebo pro domácího mazlíčka.

Tip Výprodejpovlečení.cz: Novinkou pro letošní zimu jsou luxusní fleecové deky s beránkem v různých barevných kombinacích.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Luxusní hnědá beránková deka z mikroplyše 180 × 200 cm za 599 Kč Foto: Výprodejpovlečení.cz

Přikrývky pro celoroční využití

Přikrývky s výplní z dutého vlákna jsou vhodné pro celoroční užití. Duté vlákno tvoří drobná syntetická vlákna s dutým vnitřkem. Díky tomu jsou velice nadýchané. Vyznačují se lehkostí, skvělými izolačními vlastnostmi a nemačkají se. Gramáž celoročních přikrývek se pohybuje v rozmezí 250 g/m2 – 400 g/m2.

Reklama

Související témata:

Načítám