Hlavní obsah

Vánoční tipy na šperky pro maminky a babičky, se kterými zabodujete

Foto: Estemia.cz

Kabbalah náramky se srdíčky a karmou ze stříbra Ag 925 a náramky z minerálů s andělem SwarovskiFoto: Estemia.cz

Přemýšlíte nad dokonalým dárkem pro blízké, se kterým nemůžete šlápnout vedle a který nezruinuje vaši peněženku? Šperky a náramky z minerálů jsou nejen originální a slušivé, ale patří mezi nejoblíbenější šperky vůbec.

Článek

Nádherné minerální kameny v překrásných barevných kombinacích se stříbrnými a ocelovými přívěsky v různých typech šperků potěší pod stromečkem každého. Připravili jsme pro vás několik zaručených tipů na krásné šperky.

Kabbalah náramky

Každá druhá celebrita jimi doplňuje svůj outfit. Jedná se o tradiční ochranné šňůrkové náramky červené barvy, zdobené přívěsky ze zdravotně nezávadných materiálů. Červená šňůrka se nosí na levém zápěstí jako symbol štěstí a ochrany. Kabbalah náramky Estemia jsou vyráběny z nejkvalitnější červené šňůrky, a můžete tak s nimi bez obav i do vody. Lze je také libovolně vrstvit či kombinovat s dalšími minerálními náramky. Zvolit můžete i jakoukoliv jinou barvu šňůrky.

Foto: Estemia.cz

Ochranný kabbalah náramek s křišťálem na kartičce s popisemFoto: Estemia.cz

Růženínový náramek se srdíčkem

Náramek z růženínu, perel a jaspisu se srdíčkem a korálky z hypoalergenní chirurgické oceli vytváří originální a slušivou kombinaci. Oblíbené minerální kameny v pastelových barvách působí jemně a doslova pohladí po duši. Tento minerální náramek lze kombinovat s dalšími náramky z růženínu, s perlovými nebo šňůrkovými náramky Estemia. Opět můžete vytvořit sadu s náušnicemi či roztahovacím prstenem, který padne všem.

Foto: Estemia.cz

Náramek z růženínu, jaspisu a perel s rose gold srdíčkem z chirurgické oceliFoto: Estemia.cz

Růženec do auta

Růženec na zpětné zrcátko do auta je považován za ochranný amulet pro všechny řidiče. Hodí se však také do domácnosti, kanceláře či jógového studia. Luxusní perlový růženec do auta s andělem potěší každou dámu a stane se krásným doplňkem jejího auta. Ručně vyráběný ochranný růženec je navlečen na vysoce kvalitním vlákně a díky posuvnému uzlu je možné si jeho délku přizpůsobit.

Foto: Estemia.cz

Perlový růženec do auta s andělem z chirurgické oceliFoto: Estemia.cz

Stříbrný prsten z mušle abalone

Ručně vyrobený prsten ze sterlingového stříbra a mušle abalone je naprosto jedinečný šperk Estemia pro všechny ženy. Mušle vytváří nejen nádhernou kresbu a odlesky, ale prsten je navíc roztahovací, a tedy se snadno přizpůsobí každé velikosti. Jednoduchý design tohoto nastavitelného prstenu sluší všem, sedí drobnějším i silnějším prstům. Krásně spolu ladí s náušnicemi z této mušle.

Foto: Estemia.cz

Nastavitelný stříbrný prsten Ag 925 z mušle abaloneFoto: Estemia.cz

Náhrdelník z broušeného turmalínu

Náhrdelníky z broušeného růžového turmalínu a ocelového řetízku Estemia jsou zcela unikátní šperky. Módní rose gold tóny se dokonale snoubí s barevnou rozmanitostí turmalínových korálků. Broušený turmalín neustále odráží světlo a v dekoltu se jemně třpytí. Originální luxusní vzhled dotváří přívěsek říční perly a andělského křídla se srdcem z chirurgické oceli.

Foto: Estemia.cz

Turmalínový náhrdelník s řetízkem, perlou a andělským křídlem z rose gold chirurgické oceliFoto: Estemia.cz

Zaručený tip k vánočnímu stromečku

Všechny minerální šperky Estemia je možné vložit do luxusní dárkové krabičky. Pro dokonalý dojem doporučujeme ke šperku připojit také originální kartičku s popisem. Vánoce jsou již za rohem a my vám přejeme spoustu inspirace a šťastnou ruku při výběru dárků.

Reklama

Související témata:

Načítám