Hlavní obsah

Zachumlejte se do mikroplyše od Rodinného balení

Foto: Rodinnebaleni.cz

Mikroplyšové povlečení PAMPELIŠKYFoto: Rodinnebaleni.cz

Podzim už pozvolna dává najevo, že je tady; když jdeme ven, tak si oblékáme bundy a už pomalu hledáme rukavice a teplé čepice. Na spaní si ale kabát nikdo oblékat nechce, tak se ubraňme pocitu chladu alespoň doma v posteli. Víme, co vás zaručeně udrží v teple. Je to mikroplyšové povlečení.

Článek

Mikroplyš je láska na první pohlazení. Jeho hustá vlákna s hladkou strukturou zaručují snadnou údržbu a rychlé schnutí po vyprání. Povlečení z mikroplyše seženete v mnoha barvách i designech. Jak pro vás, tak i vaše ratolesti.

Bezkonkurenčně hřejivý mikroplyš

Abyste netrpěli v noci zimou, je podstatné doplnit povlečení hřejivým mikroplyšovým prostěradlem. Tato kombinace promění vaši postel v teplý měkký pelíšek, ze kterého se vám už nebude chtít vylézt. Kvalitní materiál ale není všechno, na co je třeba hledět při výběru prostěradla na zimu, rozhodně nepodceňujte ani jeho vzhled.

Z mikroplyše můžete koupit i deky, které vás zahřejí na podzim na terase nebo doma u televize. Velmi oblíbené jsou i dečky do dětských postýlek, kočárků nebo do pelíšků pro domácí mazlíčky. Látka je 100% antibakteriální a tudíž vhodná pro alergiky i vaše pejsky.

Foto: Rodinnebaleni.cz

Mikroplyšová deka s beránkemFoto: Rodinnebaleni.cz

Vzhled, vlastnosti a údržba

Toto hřejivé, měkké a velmi kvalitní povlečení vám nyní můžeme nabídnout ve spoustě oblíbených vzorů. V naší nabídce najdete třeba mandalu, hvězdy, puntíkytolik žádané pampelišky a velkou spoustu dalších motivů. Výběr je obrovský a každý si může zvolit bez kompromisů to nejlepší, co se mu do ložnice bude ideálně hodit. Mikroplyšové povlečení ale není jen krásné a léčivé, má navíc spoustu jiných dobrých vlastností.

Pohlcuje několikanásobně více vlhkosti než bavlna a zároveň ji rychle odpařuje, proto nehrozí, že byste spali ve vlhku, i když se třeba hodně potíte. Má úžasné termoregulační vlastnosti, bezkonkurenčně se přizpůsobuje tvaru těla a je skvělou volbou pro alergiky. Nelíbí se v něm totiž ani roztočům, ani bakteriím.

Foto: Rodinnebaleni.cz

Mikroplyšové prostěradlo ExclusiveFoto: Rodinnebaleni.cz

Pořiďte si mikroplyšové produkty do své domácnosti a zaručeně ve své ložnici nenastydnete a každé ráno budete vstávat svěží a odpočatí.

Reklama

Související témata:

Načítám