Hlavní obsah

Kalhoty i džíny, jak je neznáte? S potisky!

Foto: Marie Bartošová

Kalhoty s květinovým potiskem podtrhnou váš romantický outfitFoto: Marie Bartošová

Reklama

Černé „slimky“ nebo další džíny? S výběrem nových kalhot buďte odvážnější! Vždyť kdy jindy než na jaře byste měly v módě trochu zariskovat? Tentokrát jsme se proto zaměřili na trendy kalhoty s divokými potisky. S čím je kombinovat, vám názorně předvedou stylistky Bára a Kristýna.

Článek

Do jarního šatníku nuda nepatří! Potisky jsou jedním z top trendů sezony a v letošním roce se neobjevují jen na topech, šatech nebo sukních, ale ve velké míře také na kalhotách. Jakkoli to může vypadat, že vám dá styling divokých kalhot zabrat, ve skutečnosti na tom vůbec nic není. Oblečení si tentokrát vyzkoušela naše sympatická čtenářka Tamara. Pokud byste si chtěly střihnout roli modelky i vy, pište na jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit fotografie!

Růže pro nenapravitelné romantičky

…a taky pro ty, které tak chtějí vypadat :-). Pokud dáváte přednost něžným barvám a dívčímu looku, pořiďte si úzké kalhoty poseté růžemi. Ležérně budou vypadat v kombinaci s džínovou bundičkou, balerínkami a taškou přes rameno. Kalhoty jsou výrazné samy o sobě, s doplňky proto zacházejte opatrně. Stylistky vybraly jediný kousek – dlouhý náhrdelník.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Zara, 999 Kč), triko (F&F, 269 Kč), balerínky (Tally Weijl, 269 Kč), kabelka (Tally Weijl, 399 Kč), džínová bunda (Topshop, 1395 Kč), náhrdelník (stylistky)Foto: Marie Bartošová

Květiny ve střídmějším provedení

Že vás tyhle sladké odstíny zkrátka neberou? Variantou mohou být kalhoty s černobílými květy, u kterých je barevný jen jejich vršek. Elegantnějšího looku dosáhnete pomocí podpatků, roztomilého topu s černým límečkem a decentních náušnic. Vzhledem k absenci výraznějších barev můžete model rozsvítit oranžovou kabelkou. Úžasné kousky si můžete vyhlédnout i ve článku Jarní doplňky v zářivých barvách.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Camaieu, 799 Kč), kalhoty (H&M, 999 Kč), boty (Mixer, 960 Kč), kabelka (Camaieu, 499 Kč), náušnice (KappAhl, 119 Kč), prsten (KappAhl, 149 Kč)Foto: Marie Bartošová

Vertikální pruhy

Pakliže dáváte přednost volnějším střihům, můžete vyzkoušet kalhoty se širokými nohavicemi, zdobené vertikálními pruhy. Nejen že vypadají stylově, ale jsou i pohodlné. Pozor si dejte jen na to, s čím je budete nosit. Určitě k nim neoblékejte volné vršky a topy zastrkujte zásadně do kalhot. Rovnováha musí být i v módě. Opatrné buďte s výběrem délky, zejména pokud ke kalhotám hodláte nosit podpatky. Přestože jsou střihy ke kotníkům trendy, v tomto případě by efekt „velké vody“ nevypadal zrovna nejlépe.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Vero Moda, 349 Kč), kalhoty (Zara, 899 Kč), náhrdelník (H&M,299 Kč), boty (Mixer, 820 Kč), kabelka (Topshop, 1195 Kč)Foto: Marie Bartošová

Po vzoru šelmy

Že byste si raději oblékly něco ostřejšího? Pak se vám budou líbit tmavě fialové kalhoty se zvířecím potiskem. Nosit je samozřejmě můžete na spoustu způsobů, nám se ale líbí ve spojení s černou koženou vestičkou a několika zlatými doplňky. Pokud chcete vaši drsnou image dotáhnout k dokonalosti, nezapomeňte na tmavě nalíčené rty.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Zara, 399 Kč), kalhoty (H&M, info o ceně v obchodě), vesta (H&M, 899 Kč), boty (Topshop, 1000 Kč), náramek (Camaieu, 249 Kč), křížek na ruce (Topshop, 170 Kč)Foto: Marie Bartošová

Troufly byste si na podobné kalhoty i vy? Napište nám!

Děkujeme průhonickému showroomu s nábytkem DECOLAND za poskytnutí prostoru k focení.

Styling: Bára Micajová a Kristýna Zadáková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Naďa Paulů (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Reklama

Načítám