Hlavní obsah

Konečně známe recept na tu nejlepší colu!

Reklama

V obchodě se nikdy nemůžete rozhodnout, kterou colu vybrat – děti by raději s příchutí, vy pijete jedině light a manžel neoblomně vyžaduje klasiku. Nakonec stejně odcházíte obtěžkané taškami plnými balených nápojů? Známe řešení!

Článek

Zapomeňte konečně na „petky“, a vyrobte si osvěžující domácí limonádu přímo u sebe doma a všem na míru. Společnost SodaStream, originální výrobce domácích výrobníků sodovky, přichází s novou limitovanou edicí cola, a to hned v několika originálních variantách.

Šest různých příchutí

SodaStream nabízí praktický balíček šesti různých cola chutí – Klasik, Vanilla, Cherry, Light, Sugar Free a Energy. Jaká bude vaše nejoblíbenější? Zkuste je všechny najednou a společně s celou rodinou hádejte, která příchuť je která! Další nespornou výhodou SodaStream Coly je volba intenzity příchutě nebo množství bublinek. Kdo se stane u vás doma prvotřídním cola barmanem a namíchá tu nejlepší limonádu?

Vsaďte na jistotu!

Pozor na pitný režim

Že je pitný režim důležitý, už ví asi každý z nás. Zatímco se dospělým doporučují 2,5–3 litry tekutin denně, dětský organismus musí poměrně ke svému tělu pít daleko víc než jeho rodiče. Neperlivá voda a čaje se u našich nejmenších ne vždy setkají s úspěchem, zkuste tedy alespoň dětem pití zpříjemnit. Samy si mohou nápoj připravit, a to je přece zábava. Děti limonády milují, při aktivních hrách jim dodají energii, a navíc díky regulaci intenzity chutí a bublinek můžete dosáhnout o mnoho zdravější varianty než u běžných slazených balených nápojů.

Příprava limonády nikdy nebyla tak jednoduchá

A jak to vlastně funguje? Jednoduše napustíte kohoutkovou vodu do SodaStream lahve, pomocí výrobníku vyberete míru nasycení – mírně nebo na max, a přidáte vybranou příchuť sirupu. Uvidíte, že příprava bublinkových SodaStream drinků sklidí úspěch! Pokud snad ještě nemáte vlastní SodaStream výrobník, můžete si vybrat jednu ze tří barevných variant modelu JET, který je k dostání právě v edici Cola.

Ekologicky šetrné

Kromě toho, že si při přípravě limonády užijete spoustu osvěžující zábavy, ušetříte taky svoji peněženku a přírodu. Používáním jediného přístroje SodaStream ochráníte přírodu v průběhu tří let přibližně před 2000 prázdnými PET lahvemi nebo plechovkami. Navíc provoz nespotřebovává žádnou energii. Rozlučte se s otravným sešlapáváním, úklidem a tříděním plastových lahví. Netahejte těžké balené vody, ušetřete čas, peníze i energii a dopřejte celé vaší rodině báječnou osvěžující chuť coly vyrobené přesně na míru.

Další informace hledejte také na www.sodastream.cz

Reklama

Související témata:

Načítám