Hlavní obsah

Kostková nově v Ordinaci: Co tají?

Foto: TV Nova

Tereza Kostková jako svérázná lékařkaFoto: TV Nova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tým lékařů v kamenické nemocnici z Ordinace v růžové zahradě přivítá po Daně Morávkové novou kolegyni. Další doktorkou, která přichází rozvířit kalné vody jednotlivých oddělení, je MUDr. Monika Mandlová v podání Terezy Kostkové. A už od počátku je jasné, že si s ostatními jen tak úplně nesedne…

Článek

Tereza Kostková se v seriálu Ordinace v růžové zahradě objevila včera vůbec poprvé. Do 149. epizody divácky nejúspěšnějšího seriálu TV Nova, která nesla název Anděl strážný, vstoupila jako posila oddělení chirurgie. Ta v rukou primáře MUDr. Dalibora Frynty, kterého hraje Jan Šťastný, jen a jen vzkvétá.

Kostková se již v počátcích natáčení přiznala, že se na roli specialistky plastické chirurgie moc těší. Mottem společenskými konvencemi nespoutané doktorky Mandlové je „Užij dne!“. Její temperament v kombinaci s vášní, to vše umocněno sexy vysportovanou postavou dokáže zamotat hlavu nejednomu muži! Zato její žárlivé kolegyně v nemocnici ji svými zlostnými pohledy na chodbách div nepropálí.

Ač se to možná zpočátku nemusí úplně zdát, Monika má zlaté srdce a doktorkou je především proto, aby mohla ostatním lidem pomáhat. Sama Kostková charakterizovala na on-line chatu TV Nova svou roli takto: „Monika se bude odkrývat postupně, nepoznáte ji hned. V každém případě je svérázná, chlapi se jí líbí a nijak se tím netají, ale také trochu klame tělem! Jak, to se dozvíte, ale ne hned. Je veselá, je to výborná doktorka a rovný člověk. Něco se jí daří, něco ne. Někdy chybuje, někdy je úspěšná. Je prostě z masa a kostí... ze života. Ani černá, ani bílá, a to je sakra dobře!“

Zpočátku se zdá, že je Monika šťastná, ale je tomu opravdu tak? Co před svým okolím skrývá? Je na útěku! Na jakou událost z minulosti se snaží zapomenout? A proč vlastně utíká? To se dozvíte při sledování Ordinace v růžové zahradě 2 na TV Nova!

Popularita dcery herců Carmen Mayerové a Petra Kostky v posledních letech rapidně stoupá. Mohly jste ji vidět např. v seriálech Pojišťovna štěstí, Proč bychom se netopili nebo jako moderátorku pořadů Clever, StarDance nebo nových Duetů. Již přes 10 let je v angažmá Divadla pod Palmovkou a spatřit ji můžete i na prknech divadla Viola. S manželem Petrem Kracikem má dnes dvouletého syna Antonína.

Související témata:

Načítám