Hlavní obsah

Krásná postava a zdraví jako dárek? Jde to

Foto: BB Health clinic Brno

Vyhrajte boj s celulitidou jednou provždy pomocí terapie na přístrojích budoucnostiFoto: BB Health clinic Brno

Darujte sen! Ploché a pevné bříško, krásné a hladké nohy, nebo kompletní změna stravovacích návyků – to všechno jsou sny, které vám pomohou splnit na rodinné klinice BBHC z Brna, která je nejlépe vybavenou neinvazivní klinikou v Evropě.

Článek

Už jste si někdy říkali, jaké by to bylo, darovat blízkým (nebo také sobě) postavu snů a zdravé tělo? Zní to jako utopie? Tento luxus si můžete dopřát už tyto Vánoce.

„Služby jsou určeny pro každého, kdo potřebuje okamžitě převzít kontrolu nad vizáží a fungováním svého těla,“ říká majitel BB Health Clinic Ondřej Bobek.

BBHC si zakládá na kvalitě a osobním přístupu u všech ošetřeníVideo: BB Health clinic Brno

Raketová berlička z budoucnosti

Jak návštěva v BB Health Clinic probíhá?

„Všechno u nás začíná velmi důkladnou konzultací, buď s lékařem, nebo certifikovaným terapeutem, kde spolu projdeme veškeré podrobnosti ošetření. Důležitá je kompletní diagnostika a kontraindikace. Na většinu ošetření se pak chodí pouze jednou týdně,“ vysvětluje Ondřej Bobek.

„Pomáháme řešit celulitidu, inkontinenci, příznaky stárnutí a tvarování postavy. Naše služby jsou pomyslnou raketovou berličkou pro každého,“ směje se.

Ošetření, která můžete na klinice zažít, mohou znít jako vytržená ze sci-fi knih. Například přístroj BTL Emsculpt NEO pomocí elektromagnetických pulsů HIFEM+ a radiofrekvenčních vln spaluje tuky a buduje svaly zároveň.

„Hubnutí, potřeba navýšit svalovou hmotu, bolesti zad, nebo břišní diastáza – to vše přístroj řeší. Zvedá, zpevňuje a tvaruje zadeček v každém věku,“ jmenuje Ondřej Bobek.

Foto: BB Health clinic Brno

Inovativní terapie slibuje úbytek tuku až 30 % a nárůst svalů až 25 %Foto: BB Health clinic Brno

Neinvazivní neznamená neúčinný 

Zbavit se pomerančové kůže by si přála nejedna žena. Přístroje BTL Unison, Endosphéres a BTL Emtone s ní dokážou zatočit. „Emtone účinně a neinvazivně eliminuje všechny hlavní příčiny celulitidy a uvolněné pokožky. Odstraňuje i otoky a pocit těžkých nohou,“ říká Ondřej Bobek.

Zatočit můžete i s inkontinencí.

Foto: BB Health clinic Brno

BTL EMSELLA™ využívá technologii HIFEM ke stimulaci hlubokých svalů pánevního dna a obnovení neuromuskulární kontrolyFoto: BB Health clinic Brno

A co stárnutí pokožky?

„Naše nejprodávanější ošetření je 4D facelifting. Jedná se o jediné laserové ošetření na světě, které konkuruje vyplním,“ doplňuje majitel.

Foto: BB Health clinic Brno

Fotona SP Dynamis PRO je nejvyšší řada laserového systému pro estetické zákroky a ošetřeníFoto: BB Health clinic Brno

Jako z budoucnosti je také přístroj Ulthera. Ten nevyžaduje celkovou anestezii, nevznikají jizvy. Po zákroku lze ihned pokračovat v běžných aktivitách. I z tohoto důvodu na přístroj spoléhají celebrity, například Jennifer Aniston.

Foto: BB Health clinic Brno

Regenerativní proces Ulthera nastartuje za jedno ošetření. Povrch pokožky přitom zůstává neporušenFoto: BB Health clinic Brno

Kde je háček?

„Žádný není,“ směje se Ondřej. „Často slýcháme, že naše ošetření znějí až podezřele dobře, ale je to opravdu tak. Jde o prémiová neinvazivní ošetření celého těla bez nutné rekonvalescence, jehel a anestezie. Jedná se o budoucnost – a u nás tuto budoucnost můžete ochutnat!“ dodává jedním dechem.

Všechna ošetření můžete pořídit jak sobě, tak také svým blízkým v podobě dárkového poukazu na stránkách BBHC.

Reklama

Načítám