Hlavní obsah

Krásné dárky pro vaše mazlíčky

Foto: Thinkstock

I váš domácí mazlíček si zaslouží malý dárekFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manžel, děti, rodiče… kontrolujete pečlivě ukryté dárky na Vánoce a máte pocit, že už jsou opravdu všechny? Jenže když se otočíte, bude na vás vyčítavě koukat váš pes či kočka. Nikdo neví, jak je to možné, ale oni moc dobře vědí, který ze zabalených dárku je pro ně, i to, že ho ještě nemáte! Zde je 10 tipů!

Článek

Něco do bytu, něco na ven, něco na hraní, něco na zub. Možností, jak udělat radost svým čtyřnohým miláčkům, je spousta. Který bude favoritem právě u vás doma?

1. Dárek, který udělá radost i vám

Je milá, jen kdyby neškrábala ten nábytek – kolik majitelů koček už si takhle povzdechlo? Udělejte tomu přítrž a pořiďte si nábytek Catworks, který je na škrábání jako dělaný. Nosnou konstrukci má z dřevotřísky a dřevovláknité desky, měkké části jsou vyrobené z tvrzeného polystyrénu a velkou plochu zabírá škrabadlo z přírodního sisalového koberce s latexovým podkladem.

Cena: 10 000 Kč

2. Co dělá pes na pláži?

Pes má být venku! Ale přece byste svého miláčka nenechali povalovat se jen tak v trávě, když mu můžete koupit na Zoohitu ručně vyplétaný plážový koš. Plátno použité na ochranu před sluncem a lehací plocha jsou z voděodolné a nešisující látky, takže odolá dešti i slunci. Rozměry koše jsou 80 x 50 x 43 centimetrů. Lehací plocha je ve výšce 15 centimetrů.

Cena: 1600 Kč

3. Aby kočka nezáviděla…

Když může mít pes plážový koš, tak kočka potřebuje ještě něco luxusnějšího! Například vlastní houpací síť Siesta! Konstrukci má ze smrkového dřeva, potah z měkkého plyše, na výběr máte buď jednobarevný, nebo vzor leopard. Rozměry jsou: 42 x 36 x 38 centimetrů.

Cena: 500 Kč

4. Když je váš pes na klasiku

Všude na světě se prý psi stěhují z boud dovnitř, k rodinám a na fatboye. Pokud to platí i pro vás, pořiďte mu polštář v klasickém květinovém Marimekko vzoru. Je vyroben z pevného nylonového materiálu, který odpuzuje vodu a nezadržuje nepříjemný zápach. Skvrny snadno odstraníte vlhkým hadříkem. Na výběr máte dvě velikosti 60 x 80 nebo 80 x 120 centimetrů.

Cena: od 2580 Kč

5. Když gauč, tak z kůže

Zalehli vám mazlíčci oblíbené kožené křeslo? Tak jim pořiďte vlastní! Luxusní sofa pro psy menších plemen a kočky 4animals Divanetto má velikost 70 x 22 centimetrů, je vyrobené z červené kůže a dokoupit k němu můžete také růžový polštářek.

Cena: 2390 Kč

6. I kočky chrání přírodu

Dost bylo plastu! I mezi kočkami mohou být ochránkyně přírody, které jistě dají přednost ekologickému domu Loyal Luxe Cat vyrobenému ze stoprocentně recyklovaného kartonového papíru. Součástí je i několik hraček, které kočku na nějakou dobu zabaví, a nezačne svůj příbytek hned cupovat.

Cena: cca 500 Kč

7. Když večeřet, tak stylově

Prostíráte na stůl váš slavnostní servis a kočka se přitom krčí u plastové misky za dvacku někde v koutě? Dejte jí také šanci na rovnoprávné stolování. Slouží k tomu designové misky Alessi z Decolandu se stylovým uzávěrem. Mají průměr 18 cm a vyrábějí se ve třech barevných provedeních.

Cena: 1242 Kč

8. Aby nebolely pacičky

Nejen lidé, ale bohužel i zvířata jsou čím dál línější a trpí bolestmi končetin. Pokud takového psa máte, zřejmě ho nosíte v náruči. Psa potom sice nebolí nohy, zato vy si přivodíte problémy se zády. Přítrž tomu můžete udělat speciálním kočárkem pro psy. Na výběr máte klasické i sportovní tříkolky.

Cena: od 2000 Kč

9. Pro parádivé psí slečny

Nejen lidské, ale i psí slečny se rády blýsknou nějakou tou třpytivou parádou. Černý Tchibo obojek pro psy osazený 36 skleněnými kamínky je vhodný pro zvířata s obvodem krku 27 až 31 centimetrů.

Cena: 200 Kč

10. Něco na zub je nejlepší

I když se miláčkovi budete snažit vysvětlit, že ten nový pelíšek je pro něj mnohem lepší než ten starý rozkousaný, on stejně bude pod stromkem hledat něco na zub. Opravdu na zub, ale také pro potěšení majitelů je dárkový balíček Hill´s Oral Care, který obsahuje dvoje speciální granule pomáhající v čištění zubů, každý s jinou příchutí, dva vzorky krmení, Rubikovu kostku s obrázky zvířat a vánoční vykrajovátko na cukroví.

Cena: 170 Kč

Zatímco překvapit čtyřnohé miláčky dárky je na Vánoce vhodné, naopak překvapovat své okolí dárky – živými zvířaty je nevhodné. Trávit Nový rok v útulku žádné zvíře nechce!

Reklama

Související témata:

Načítám