Hlavní obsah

Krásné dekorace z papíru. Jsou snadné!

Foto: Ondřej Hošt

Pusťte se do výroby domácích dekorací, budou vás bavit!Foto: Ondřej Hošt

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že krásné dekorace vyžadují spoustu zručnosti, času a peněz? To neznáte Quilling! Připravili jsme pro vás návod, jak obyčejné papírové proužky snadno proměnit v motýla, svícen či přáníčko!

Článek

Pavla Malinovská z Benátek nad Jizerou nám do redakce poslala úžasný tip – přáníčka, dárky nebo květináče ozdobené dekoracemi z papírových proužků. Její výrobky, které vznikly metodou s názvem Quilling, se nám zalíbily natolik, že jsme se za ní vydali s kamerou a natočili pro vás návod krok za krokem. Těšit se můžete na zeleno-žlutý svícen, plastického motýla i tip na zajímavé přání, které určitě nadchne každého, komu ho věnujete. Podívejte se, je to tak snadné!

Máte také tip na zajímavé dekorace a zdobení? Napište nám do diskuse nebo na redakční e-mail info@prozeny.cz! A pokud stále nemáte domácího tvoření dost, upleťte si z papíru třeba košík. Inspiraci najdete v tomto článku.

Reklama

Načítám