Hlavní obsah

Krásné rodinné fotky? Díky Sony NEX-3N!

Reklama

Toužíte po rodinných fotkách hodných profesionála, ale funkce špičkových profesionálních fotoaparátů jsou pro vás španělskou vesnicí? Máme pro vás tip!

Článek

Chtěli byste mít profesionální fotografie, ale nechce se vám s sebou vláčet zrcadlovku? V tom případě je pro vás jako stvořený nový fotoaparát Sony NEX-3N. Velký obrazový snímač, Full HD video, široká škála objektivů a množství snímacích režimů zajistí opravdu skvostné fotografie z vašeho rodinného života. A to vše s fotoaparátem, který se vejde do kapsy!

Nový pohled na svět s NEX-3N od Sony

Inteligentní fotoaparát NEX-3N je skutečně intuitivní. Většinu komplikovaných nastavení totiž dokáže udělat za vás. Dokonalá fotografie však začíná již při kompozici. NEX-3N ale nemá problém ani s ní. Rozpozná, jaký objekt máte v plánu snímat a ořízne fotografii do ideální kompozice. Automatický režim zaostřování je samozřejmostí. Režim Superior Auto zase zjistí, zda se objekty pohybují a zajistí ostré fotografie i při pohybujících se objektech.

Kromě bohaté škály snímacích režimů si můžete pohrát také s množstvím kreativních režimů Picture Effect. Díky nim dosáhnete umělecké fotografie i bez dlouholetých zkušeností. Široká nabídka třinácti objektivů poskytuje dostatečnou „výzbroj" do jakékoli situace a pomůže rozvíjet potenciál začínajícího fotografa.

Malý, ale šikovný!

Detaily i při špatném světle

Obrovskou předností je malé tělo fotoaparátu, srovnatelné s běžnými kompakty. V malém těle se však skrývá velká technologie, takže NEX-3N nabízí rozlišení 16,1 megapixelu a videozáznamy ve Full HD rozlišení. Objektiv můžete kdykoli vyměnit a jako profesionál si zvolit ten správný pro každou scénu.

Sony NEX-3N poskytuje výkon hodný profesionálních zrcadlovek, přičemž si zachovává kompaktní rozměry a velmi přitažlivý design. Navíc, kreativní režimy snímání podněcují uměleckého ducha i v amatérském fotografovi.

Trendy bílá nebo elegantní černá varianta se přizpůsobí každému stylu.

Reklama

Související témata:
Sony

Načítám