Hlavní obsah

Krásné vlasy a nohy bez chybičky!

Reklama

Jak se stát hvězdou jarní sezony? Toť otázka, na kterou by ráda znala odpověď každá žena. Jak tedy na to? Letošní jaro si žádá dokonalé vlasy a sexy nožky, se kterými rozhodně nebudete sedět v koutě!

Článek

Plán je tedy naprosto jasný. Jak to ovšem udělat, když vaše kadeře a končetiny právě nyní volají o pomoc? Pojďme společně podniknout razantní kroky k nápravě.

Za odborníka mluví činy

Za odborníka mluví činy

Že vaše vlasy nutně potřebují nový střih? Jsou po zimě stále ještě roztřepené, bez lesku a života? Tak rozhodně svou kadeřnici nevybírejte podle toho, která vás vezme jako první. Svou pozornost zaměřte především na reference, které o ní můžete získat. Mohlo by se totiž také stát, že by vám zbyly pouze oči pro pláč. Správný odborník problém neřeší pouze krátkým sestřihem! Existují specializovaná centra, kde se o vaše vlasy i vlasovou pokožku postarají dle vašich potřeb a zároveň obdržíte také potřebnou diagnostiku vlasů a doporučení, jak dále pokračovat k rychlé nápravě a obnovení jejich původní kvality.

Dodejte vlasům to, co si žádají!

Klíčem pro dokonalé vlasy je především vnitřní výživa, kterou vám sebelepší kosmetika nedodá. Vlasy totiž potřebují vitaminy a také aminokyseliny, aby byly zdravé a plné síly. Proto je vhodné tyto důležité látky doplňovat prostřednictvím pestré stravy. Váš jídelníček je často omezený a nevyvážený, a proto je vhodné využít specializovaných přípravků z lékárny, které tyto látky doplní v optimálním množství.

Vhodnou volbou je unikátní doplněk stravy DonnaHAIR Forte se zvýšeným obsahem aminokyselin, pivovarských kvasnic a biotinu, který podporuje normální růst vlasů, pomáhá při lámání a třepení a udržuje jejich lesk. Vlasy z 90 % tvoří keratin, jehož nejdůležitější součástí jsou aminokyseliny. V každé tobolce DonnaHAIR Forte najdete aminokyseliny hned tři – metionin, cystein, tyrosin, které jsou nezbytné pro strukturu a krásu vašich vlasů. Složení přípravku je speciálně přizpůsobeno také pro potřeby těhotných a kojících žen. Žádat jej můžete ve vašich lékárnách.

Dodejte vlasům to, co si žádají!

Více se o péči o vaše vlasy dozvíte na www.donnahair.cz.

Jak získat nohy snů?

Křečové žíly jsou postrachem nejedné ženy. Bohužel se nejedná pouze o kosmetický problém, ale také o zdravotní komplikaci, kterou je třeba neodkladně řešit. Ke vzniku křečových žil přispívá řada faktorů, například dědičnost, nadváha, dlouhé stání nebo sezení. U žen je častou příčinou vzniku křečových žil také těhotenství, protože zvětšující se děloha může tlačit na okolní žíly.

Jak získat nohy snů?

Stop křečovým žilám a metličkovým žilkám

Dobře se osvědčily kompresní punčochy, ale ruku na srdce. Která žena chce nosit tuto estetickou příšernost, jež dokáže sebelepší outfit zcela degradovat? Odpověď je více než jasná. Ano, žádná je nechce!

Pokud tedy hledáte jinou účinnou pomoc, najdete ji ve své lékárně pod značkou Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe 125 ml. Tento účinný gel v sobě ukrývá escin z plodu jírovce maďalu a flavonoidy z červených listů révy vinné, což jsou bezpečné a prověřené látky s šetrnými, příznivými účinky na kvalitu i funkce žilního a lymfatického systému.

Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe 125 ml je vhodný pro všechny ženy, které trápí křečové žíly, metličkové žilky nebo unavené a těžké nohy. Chladivý mentol podporuje vstřebávání všech účinných látek, a navíc dodává pokožce pocit chladu a svěžesti.

Osvědčeného pomocníka můžete žádat ve vašich lékárnách.

Natřete to křečovým žilám a metličkovým žilkám bez kompresních punčoch!

Více informací naleznete na www.priessnitzovo.cz.

Reklama

Načítám