Hlavní obsah

Kuchyně v kufru, ložnice ve voze. Léto s kempingovými vestavbami

Foto: Egoé studio s.r.o.

Kempingová sestava od Egoé promění auto na karavanFoto: Egoé studio s.r.o.

Tenhle výlet bude stát za to. Ložnici, kuchyni i sprchu si povezete s sebou – jako součást auta. Tak už si začněte psát vlastní scénář své cesty. S kempingovou vestavbou české značky Egoé.

Článek

Stojí vám před domem Škoda Octavia, Superb nebo Volkswagen Golf či Passat? Pro ně jsme vymysleli Nestboard Combi.

Foto: Egoé studio s.r.o.

Nestboard Combi přispěje k pohodě výletuFoto: Egoé studio s.r.o.

Základem řešení Nestboard Combi je nízký výsuvný modul, který slouží jako pracovní plocha s dřezem a vařičem, zároveň ale zastane i roli jídelního stolu. Součástí výsuvné kuchyně je vyjímatelný vak na vodu, který lze použít i jako solární sprchu. Zajímavostí jsou stolní deskové hry integrované do spodní strany pracovní plochy. Úložné plochy jsou variabilní, čelo může být v černém, modrém nebo oranžovém provedení.

Foto: Egoé studio s.r.o.

Pracovní plocha zastane i roli jídelního stoluFoto: Egoé studio s.r.o.

Dvoudílný nebo trojdílný rošt vytvářející lůžko pro dvě osoby může být pevný, tedy s neměnnými rozměry, nebo výsuvný, který lze rozšířit v oblasti ramen. I po jeho instalaci zůstává zachován prostor v kufru vozidla. Rošt je v rozměrových variantách 100 x 200 cm, nebo 91 x 200 cm. Obě verze mohou být i ve variantě Plus, tedy s rozšířením až na 130 cm v oblasti ramen.

Máte rodinné auto? Do něj patří Nestbox

Jestliže je Nestboard určený pro vozy typu kombi, další vestavba od Egoé – Nestbox – je vhodná pro většinu typů rodinných aut. Cestovatelům z mnoha zemí Evropy i světa je známý už šest let. Před letošní sezonou prošel modernizací Nestbox Roamer. Je možné jej například osadit větší lednicí, počet USB zásuvek se zvýšil na čtyři a má vylepšený vařič.

Foto: Egoé studio s.r.o.

Nestbox Roamer je určen do rodinných autFoto: Egoé studio s.r.o.

Nestbox Roamer umožňuje velmi pohodlné spaní. Matrace a rošty jsou navrženy v několika variantách podle typu automobilu. Samotné matrace jsou velmi komfortní, vysoké 6 cm a skládají se z několika vrstev. Výplň je tvořena ze sendviče dvou PUR materiálů obalených rounem a je potažena vysoce kvalitní čalounickou látkou. Spodní strana je z lehce omyvatelného protiskluzového materiálu, díky tomu ji můžete položit třeba do trávy.

Nestbox Roamer má spoustu promyšlených detailů. Například důmyslnou skrýš pro nůž a prkýnko nebo textilní taštičky na kořenky. V kufru vozidla se dá upevnit velmi snadno, a to za pomoci čtyř standardních kotvících bodů.

Foto: Egoé studio s.r.o.

Nestbox Roamer disponuje velkou lednicíFoto: Egoé studio s.r.o.

Nestboard Combi a Nestbox Roamer a také další produkty značky Egoé lze zakoupit prostřednictvím e-shopu na odkazu: shop.egoe.eu. V květnu je navíc možné využít bonus na nákup vestavby Nestbox. Více na www.egoe-nest.eu. Kempingovou vestavbu si můžete i půjčit, dokonce i s vozem, více na www.egoe-nest.eu/cz/pujcovna/.

Reklama

Načítám